Mit navn er mette

og jeg skaffer dig flere kunder

Få tid til det, du er bedst til

Jeg sørger for at tiltrække kunder til din forretning ved hjælp af ensrettet og troværdig kommunikation på digitale platforme. 

Webdesign

Få en responsive og indbydende hjemmeside eller webshop, der tiltrækker nye kunder.

k

Tekstforfatning

Få tekster, der styrker din troværdighed, så dine besøgende får lyst til at tage action. 

Annoncering

Målrettet annoncering på Facebook, Instagram, LinkedIn og Google, der  øger dit afkast.

Strategi

Få styr på formål, mission, vision, værdier og målsætninger og få en konkret plan at arbejde efter.

1:1 rådgivning

Få nye øjne på hvordan du tager din virksomhed til næste skridt, eller få sparring på din forretningsidé.

g

Overlad al markedsføring

Outsource al din markedsføring til en fast pris og undgå de faste udgifter til en medarbejder.

Skræddersyet markedsføring.
Helhjertet engagement og ærlig tilgang. 

Sådan hjælper jeg

Jeg er ekspert i at skære ind til benet. Mit mantra er, at “tror” skal smides i skraldespanden, og at alt arbejde skal baseres på erfaringer og data.

Hos mig er du sikker på, at der ikke er højtflyvende bureau-snak. Jeg er den, der sælger projektet, og jeg er den, der udfører arbejdet. Jeg giver dig ærlig og nærværende sparring, så du får valgt den helt rigtige løsning for netop din virksomhed.

Sådan får du succes

Du går sikkert op i én ting: Din investering i tekst, web og strategi skal ikke bare svare sig, men komme mange gange igen.

Hvis du samtidig også går op i, at det handler om, at bygge et solidt fundament, der er holdbar på den lange bane, er vi et match.

Jeg snakker ofte med potentielle kunder, der ønsker hjælp til markedsføring, men hvor eksempelvis deres hjemmeside aldrig vil kunne understøtte et salg eller skaffe dem henvendelser. I sådan et tilfælde vil jeg aldrig lade dem bruge penge på markedsføring, da det med garanti vil fejle.

Når du henvender dig til mig, scanner jeg som det første din forretning, og jeg finder ud af, hvordan vi når hen til dit mål.

I hele processen kan du trygt fokusere på det, du er bedst til. Jeg håndterer nemlig hele processen, og du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at involvere dig.

4 % af dine besøgende er klar til at købe nu. 46 % bliver klar en gang i fremtiden. Sørg for at de ikke vælger din konkurrent. 

det siger andre om samarbejdet

Mette har udarbejdet min nye hjemmeside metteorbaek.dk, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.

Mette Ørbæk, ejer Dance Movement & Metteorbaek.dk

Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Tanggaard, ejer Another Classic ApS

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management