Mentorforløb

Skab en forretning
med succes

12 ugers forløb til 34.995,- ex moms.
Eller betal i 3 rater á 12.195,-

Vil du tage din virksomhed til næste niveau?

Har du en god idé til en virksomhed, men mangler du mod, viden og indsigt for at springe ud i livet som selvstændig?

Eller er du allerede selvstændig, men savner retning, struktur, viden og omsætning?

Så er det her forløbet for dig! 

På 12 uger vil jeg sørge for, du går fra at famle i blinde, til at du har en køreklar plan for at få succes med din forretning.

Du får 1 ugentlig live-session med mig, der er skræddersyet netop din situation, og 1 ugentlig kursusvideo om strategi, forretningsudvikling, webdesign og markedsføring.

Er du klar til at få flere kunder, og øge din omsætning?

12 ugers forløb til 34.995,- ex moms.
Eller betal i 3 rater á 12.195,-

Handelsbetingelser for køb af kursus findes her.

Alt det her får du

1 ugentlig live-session

1 gang i ugen vil du få en live-session med mig, hvor vi tager afsæt i netop din virksomhed. Vi udarbejder en skræddersyet strategi, får styr på fundamentet, forretningsudvikler og finder ind til kernen i din forretning.

1 ugentlig kursusvideo

Du vil 1 gang i ugen få adgang til en video om fx strategi, markedsføring, forretningsudvikling og webdesign. Videoerne vil handle om, hvordan du omdanner de enkelte medier til at være salgsmaskiner for dig.

En køreklar plan

Du skal have idéen, og du skal gøre arbejdet, men hvis du er klar på det, får du til gengæld den opskrift, jeg har brugt til at skabe succes hos mere end 100 danske virksomheder gennem de seneste år.

l

Ingen svære begreber

Jeg smider højtflyvende bureau-snak i skraldespanden og taler et sprog, du forstår. Her er ingen spørgsmål for dumme, og mit fokus er på at spille dig så god som muligt.

Strategi og markedsføring

Det unikke ved kurset er, at strategi, web og markedsføring er samlet ét sted. Det handler ikke kun om de højtflyvende tanker, men også om, hvordan du i praksis skaber succes.

Ærligt og troværdigt

Du får ikke succes ved et trylleslag, og det kræver arbejde fra din side. Jeg tager dig i hånden hele vejen, og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger fra start.

Forløbet er for dig, der:

1) Er selvstændig, men skaber ikke de resultater, du ved, du har potentiale til
Du ved, der er behov for de produkter eller ydelser, du tilbyder, men du har svært ved at knække koden og skabe stor nok omsætning.

Det kan også være, du er klar til at tage din virksomhed til næste niveau, men har brug for hjælp til, hvordan du skal strukturere processen. 

Du sidder med følelsen af at famle i blinde og ikke vide, hvor du skal starte, eller du bobler af idéer, men har svært ved at vurdere, hvilke du skal gribe.

2) Er nystartet og vil sikre, du får den bedste start som selvstændig
Du forstår vigtigheden af at have styr på fundamentet, og du ønsker ikke at kaste dig hovedløs ud i livet som selvstændig.

Din passion er din virksomhed, og du har styr på dit produkt eller ydelse, men du erkender, at du ikke ved alt om strategi, udvikling, markedsføring.

Du har ambitioner, og du ved, at du får det bedste resultat, hvis du fokuserer på det, du er bedst til, og får hjælp til de ting, du ikke er verdensmester til. 

3) Er kørt fast i dit job, og har idéen til en virksomhed
Du ved, at livet er mere værd end et 8-16 job, og du drømmer om selv at kunne bestemme over din tid og dine opgaver.

Du mangler dog en plan for, hvornår og hvordan du springer ud i det, og du ønsker hjælp til at få skabt det bedste fundament for at starte en virksomhed.

Du har idéen, men du ønsker at have en mentor, der kan hjælpe dig med at opbygge virksomheden, så du rent faktisk også får en forretning, du kan leve af.

1) Er selvstændig, men skaber ikke de resultater, du ved, du kan
Grundlæggende sidder du med en følelse af, at du ikke skaber de resultater, du ved, du har potentiale til. Du ved, der er behov for de produkter eller ydelser, du tilbyder, men du har svært ved at knække koden.

Det kan også være, du er klar til at tage din virksomhed til næste niveau, men har brug for hjælp til, hvordan du skal strukturere processen. 

Du sidder enten med følelsen af at famle i blinde og ikke vide, hvor du skal starte, eller du bobler af idéer, men har svært ved at vurdere, hvilke du skal gribe.

2) Er nystartet og vil sikre, du får den bedste start som selvstændig
Du forstår vigtigheden af at have styr på fundamentet, og du ønsker ikke at kaste dig hovedløs ud i livet som selvstændig. Din passion ligger i din virksomhed, og du har styr på dit produkt eller ydelse, men du erkender, at du ikke ved alt om strategi, udvikling, markedsføring og webdesign. 

Du har ambitioner for din virksomhed, og du ved, at du får det bedste resultat, hvis du fokuserer på det, du er bedst til, og får hjælp til de elementer, hvor du ikke er verdensmester.

3) Er kørt fast i dit job, og har idéen til en virksomhed
Du ved, at livet er mere værd end et 8-16 job, og du drømmer om selv at kunne bestemme over din tid og dine opgaver. Du mangler dog en plan for, hvornår og hvordan du springer ud i det, og du ønsker hjælp til at få skabt det bedste fundament for at starte en virksomhed, du kan leve af.

Du har idéen, men vil have hjælp til, hvordan du eksekverer, og du ønsker at have en sparringspartner og mentor, der kan hjælpe dig med at opbygge virksomheden, så du rent faktisk også får en virksomhed, du kan leve af.

 

Har du det sådan her?

Du vil tage din virksomhed til det næste niveau

Du savner at lave noget, du virkelig brænder for

Du ønsker at bryde ud af hamsterhjulet

Du er fyldt med idéer, men har svært ved både at sortere og gribe dem

Du mangler kunder - eller er i tvivl om du vil få kunder nok

Du vil ikke spilde din tid på projekter, der ikke giver et udbytte

Jeg har selv taget rejsen

Jeg gik i mange år rundt med en drøm om at blive selvstændig, men jeg gik hele tiden og sagde til mig selv, at mange jo lavede det samme, så hvordan skulle det lige være muligt for mig at få succes. Var der mon kunder nok? Interesse nok?

Det kender du måske selv?

Du kender måske også til den der følelse af at begynde at blive irritabel og trist om søndagen og i slutningen af ferier, fordi du tænker på, du skal tilbage på arbejdet, og det orker du bare ikke? 

De følelser sad jeg i med, men trods det forblev jeg fanget i hamsterhjulet. I 2019 var der dog en begivenhed i mit liv, der gjorde, at livet virkede skrøbeligt, og jeg blev bevidst om, hvor ansvarlig jeg selv var for at fylde det med mening.

Kunne det virkelig passe, at meningen med livet var at sidde i bilkøer hver morgen og eftermiddag, fremfor at være sammen med min familie?

Og hvor motiverende syntes jeg egentlig lige det var at lade andre definere mine opgaver og arbejdstid?  

Motiveret af tanken om, at man kun lever én gang, tog jeg derfor beslutningen om at starte mit eget. Fyldt med ydmyghed og med en forhåbning om bare at kunne leve af det efter 100 dage.

Det gik dog over al forventning. Mit første regnskabsår var så godt, at revisoren sagde, hun aldrig havde set et bedre regnskab for en virksomheds første år, og i dag ville jeg jo ønske, jeg var startet noget før. Ikke for pengenes skyld, men fordi jeg i dag står glad op hver morgen, og har den frihed at være min egen chef.

Det indeholder forløbet

1) Få styr på fundamentet

Første skridt til at få succes med din virksomhed er, at få defineret hvad din virksomhed er til for, hvor den skal hen, og hvad den står for.

Det er det, man kalder en virksomheds vision, mission og værdier. Mange nye virksomhedsejere glemmer at tænke på de 3 elementer, men det er her, vi finder ind til kernen i din forretning.

Din vision, mission og værdier er det, der skal få kunderne til at vælge dig, frem for potentielle konkurrenter.

I denne del af forløbet går vi også ind og arbejder med din tro på egne evner, og vi vil dykke ned i de økonomiske aspekter.

2) Idé og forretningsplan

Måske har du allerede en klar idé, eller måske væver du lidt, og er i tvivl om din idé kan bære.

Det kan også være, du allerede er i gang med at drive virksomhed, men ønsker at videreudvikle, eller at du savner succes.

Her kommer jeg ind på, hvordan du får fintunet din idé, og jeg præsenterer en trin-for-trin guide til at lave en forretningsplan.

Forretningsplanen er det element, der skal drive og sikre din vækst, og hvor vi sammen sikrer os, at du har en plan for din virksomhed, der er økonomisk bæredygtig – både nu og i fremtiden.

3) Målsætninger

At have målsætninger hjælper os til at sikre, at alle vores handlinger tjener et formål.

For at få succes, skal du nemlig bruge din tid på det, der giver dig energi og skaber omsætning.

Jeg har gennem årene oplevet, hvordan både store og små virksomheder ikke får defineret, hvad deres mål er, og uden mål famler vi i blinde.

Mål tjener både som en motivation for at give den en skalle, giver os mulighed for at fejre successer, og er en rettesnor for, om vores handlinger bidrager til succes, eller om de blot vil være støj på linjen.

4) Målgrupper

Et mantra inden for marketing er, at hvis du kommunikerer til alle, kommunikerer du til ingen.

Som virksomhedsejer kan man hurtigt komme til at sidde med en følelse af, at ens produkt eller ydelse vil kunne gøre en forskel for alle mennesker.

Det er også fint, og alle skal have lov til at købe, men det er simpelthen umuligt at lave webdesign og markedsføring, der rammer alle mennesker i Danmark.

Ved at opstille en snæver og samtidig relevant målgruppe, kan vi kommunikere helt skarpt til netop dem, og vi kan øge sandsynligheden for, at den konkrete målgruppe foretager et køb, eller at de henvender sig.

Jeg lærer dig også, hvordan du definerer den rigtige målgruppe for netop din virksomhed.

5) Webdesign

Nu har vi styr på, hvad formålet er med din virksomhed, der er styr på, hvorfor målgruppen skal vælge dig, klare mål, og vi ved, hvem vi skal kommunikere til.

Nu er det afgørende at have en webshop eller hjemmeside, der rammer netop din målgruppe, og som skaber salg.

I denne del af forløbet lærer jeg dig om, hvad der skal til for at en webshop eller hjemmeside genererer kunder eller kundeemner for dig. 

Det handler blandt andet om at vælge de rigtige farver, salgspsykologi, knapper, formularer, og ikke mindst om selve opsætningen.

Jeg deler også fif til, hvordan du selv kan lave en hjemmeside eller webshop, hvis du ønsker det. Ønsker du ikke selv at at opsætte siden, vil du blive klædt på til at have en god dialog med udviklere.

6) Markedsføring

Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, TikTok, Pinterest, e-mailmarkedsføring…

Der findes et utal af medier, hvor du kan markedsføre din virksomhed.

Jeg vil tage fat i de vigtigste medier for netop dig, og lære dig hvordan du strategisk skal agere for at få succes.

Du vil også lære om annoncering på medierne, hvordan du strategisk kan bruge dataindsamling til at øge dit salg endnu mere, og jeg vil dele ud af al min viden om at skrive tekster, der får din målgruppe til at råbe “ja tak” til dine produkter eller ydelser.

Forløbet bliver skræddersyet til netop din virksomhed, produkt og målgruppe, og derfor vil du ikke få en standardiseret opskrift. Det bliver en helt konkret plan for, hvilke medier du skal være på, og hvordan du aktivt skal bruge dem.

Mød din personlige underviser og mentor

Mit navn er Mette, og jeg har siden 2016 arbejdet fuldtid med markedsføring og webudvikling. De seneste år som selvstændig web- og marketingspecialist.

Uddannelsesmæssigt har jeg en baggrund fra Journalisthøjskolen, og jeg har både arbejdet internt med marketing i private virksomheder og på bureau.

Det unikke ved min baggrund er, at jeg kan levere en alt-i-en løsning, og lære dig om både forretningsudvikling, strategi, markedsføring, tekstforfatning og webdesign.

Samtidig sidder jeg til daglig og har hands-on erfaring med en række danske virksomheder, så jeg kan garantere, du altid har adgang til nyeste viden om, hvad der rører sig på de digitale platforme.

Mit kursus koster ikke mere end sommerferien næste år – vil du ikke hellere bruge pengene på at skabe det liv, du drømmer om? Og på at skabe en forretning, der kan sikre, at du fremover selv bestemmer, hvornår du holder ferie – og hvorfra i verden du arbejder?

Mød din personlige underviser og mentor

Mit navn er Mette, og jeg har siden 2016 arbejdet fuldtid med markedsføring og webudvikling. De seneste år som selvstændig web- og marketingspecialist.

Uddannelsesmæssigt har jeg en baggrund fra Journalisthøjskolen, og jeg har både arbejdet internt med marketing i private virksomheder og på bureau.

Det unikke ved min baggrund er, at jeg kan levere en alt-i-en løsning, og lære dig om både forretningsudvikling, strategi, markedsføring, tekstforfatning og webdesign.

Samtidig sidder jeg til daglig og har hands-on erfaring med en række danske virksomheder, så jeg kan garantere, du altid har adgang til nyeste viden om, hvad der rører sig på de digitale platforme.

Mit kursus koster ikke mere end sommerferien næste år – vil du ikke hellere bruge pengene på at skabe det liv, du drømmer om? Og på at skabe en forretning, der kan sikre, at du fremover selv bestemmer, hvornår du holder ferie – og hvorfra i verden du arbejder?

I tvivl om forløbet er noget for dig?

Book en afklarende samtale

ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på live-sessioner og ugentlige videoer?

Live-sessionerne foregår over telefon eller Zoom med mig. Her stiller vi skarpt på din forretning. De ugentligt videoer er optagede og har et generelt fokus med trin-for-trin guides.

Hvor meget tid skal jeg afsætte?

Man kan helt kort sige, at dit udbytte afhænger af dit engagement. Jeg engagerer mig 100 procent i din forretning, og det regner jeg også med, du gør.

Du vil få konkrete opgaver under hver session, og du bestemmer selv, hvor meget tid du bruger på dem.

Kan du garantere mig resultater?

Nej, om du får resultater afhænger helt og holdent af din indsats. Forløbet er ikke en hurtig løsning til at blive millionær, og jeg kommer ikke med nogen genveje til at få succes. Det kræver arbejde fra din side, og det kræver fastholdelse og motivation. Men jeg giver dig køreplanen for at opnå succes, og det er præcis samme tilgang, som jeg selv har kørt efter, og som har brugt i forbindelse med mit arbejde hos alle de virksomheder, jeg gennem årene har hjulpet. 

Hvor lang tid har jeg adgang til kursusmaterialet?

Du vil have adgang til kursusvideoerne i 6 måneder efter du har færdiggjort kurset. På den måde kan du vende tilbage og gense videoerne.

Hvor foregår forløbet?

Kursusforløbet kører gennem en online kursusplatform.

Vores live-sessioner vil foregå via Zoom.

 

Kræver det særlige forudsætninger?

For at følge med i kurset og få udbytte skal du have en computer med internetadgang og installeret videoprogrammet Zoom. Derudover kræver det ingen særlige forudsætninger. 

Er der ekstra udgifter?

Ikke til mig, men det koster naturligvis penge at vise annoncer til målgruppen. Disse betales direkte til det medie, du annoncerer på, og du bestemmer selv beløbet.

Derudover er der også udgifter forbundet med at have en hjemmeside eller webshop.

Da jeg drev webshop, havde jeg rundt regnet faste udgifter for cirka 100 kroner i måneden til betalingsløsning og webhotel (stedet webshoppens domæne og indhold er). Udgifterne varierer alt efter dine valg.

Jeg er i tvivl, om forløbet er noget for mig

Du er meget velkommen til at booke en gratis afklarende samtale, eller skrive til mig på hej@mettekorshoj.dk. Der vil vi sammen kunne afklare, om forløbet er det rigtige for dig, eller om du i stedet skal gå med en anden løsning.

Kan jeg altid starte på kurset?

Nej, kurset starter 3 gange om året. Næste opstart er 1. januar 2023

Hvornår trækkes pengene?

Pengene trækkes, når ordren er oprettet, medmindre andet er aftalt.

 

Hvorfor er det dyrere at betale i rater?

Jeg har flere administrative opgaver forbundet med ratebetaling, da jeg skal bogføre hver enkel betaling. Derfor er der en merpris forbundet med delbetalingerne.

 

Er prisen inklusiv eller eksklusiv moms?

Den er eksklusiv moms.

Hvad hvis jeg har andre spørgsmål?

Så sender du blot en mail til kursus@mettekorshoj.dk, og så vil jeg besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

 

det siger andre om samarbejdet

Mette er fantastisk! Jeg føler mig i trygge hænder til at overlade alt det, jeg hverken har kompetencer til eller interesse for, til Mette. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside og en plan for vores fælles retning for min virksomhed. Som nyopstartet virksomhedsejer, betyder det bare alverden for mig at jeg har tillid til de folk, jeg "lukker ind i mit univers". Mette får min største anbefaling. I skal vælge hende fordi: 1) Hun ved, hvad hun taler om 2) Hun gør en dyd ud af at lære dig og din virksomhed at kende til brug for hendes arbejde 3) No bull shit. Mette fortæller dig ærligt, kærligt og direkte, hvor hun ser forbedringspotentiale. Enhver virksomhedsejers drøm!

Mette Spøer, mentalcoach - mettespoer.com

100 % anbefaling herfra. Mette giver virkelig god sparring, og er knivskarp og professionel. hun kan både hjælpe med websites, data bagved - og oplæg hvor virksomheden får en meget bedre forståelse for hvorfor marketing er så essentielt for forretningsudvikling.

Ann Cathrine Lebech Hoe, bestyrelsesmedlem og stifter af Protrivsel

Mette har udarbejdet min nye hjemmeside metteorbaek.dk, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.

Mette Ørbæk, ejer Dance Movement & Metteorbaek.dk

Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Tanggaard, ejer Another Classic ApS

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management