Outsoure alt

Spar pengene til en fast medarbejder, og overlad al din markedsføring til mig. Jeg får et fast budget, og fordeler så pengene på de platforme, der giver dig mest værdi.

Få tid til det, du er bedst til
lad mig stå for din markedsføring 

Tiderne er omskiftelige, og derfor kan det være svært at have en fastansat medarbejder til markedsføring.

Slip for at tænke på ferie(penge), pension og trivselssamtaler, og alt det andet der følger med en fastansat medarbejder. Overlad i stedet al din markedsføring til mig til et fast, månedligt beløb.

Jeg fungerer som en almindelig ansat, og jeg tilbyder både at sidde på dit kontor og på mit eget – alt efter hvad der passer dig bedst.

Du giver mig et fast budget, og herefter fordeler og optimerer jeg efter, hvor dit afkast er højest. Vi har løbende statussamtaler, og du får hver måned en udførlig rapport, så du fastholder overblikket.

Fordele ved at outsource din markedsføring

Du får mere tid

God markedsføring tager tid, og det kan tage unødvendig lang tid, hvis du er på ukendt territorium. Tjen flere penge ved at bruge tiden på det, du er allerbedst til.

Professionelt output

Medmindre du kender systemerne, kan det være en jungle at finde rundt i. Ved at få en professionel er du sikker på, at hver en time er brugt på at øge dit afkast.

g

Du køber efter behov

Nogle måneder er behovet måske større end andre. Slip for at betale fast løn, og køb i stedet timerne, når du har brug for det. På den måde sikrer du din likviditet.

Kvalificeret sparring

Måske har du alle tankerne om, hvad der kan give dig succes, men successen kommer bare ikke. Jeg giver dig kvalificeret modspil og sparring, så kunderne tiltrækkes.

Fri for bekymringer

Enhver erhvervsdrivendes frygt er at bruge penge på noget, der ikke giver et godt afkast. Ved at overlade markedsføringen til en professionel ved du, at hver krone er godt brugt.

Mere værdi for pengene

En medarbejder løser typisk et hav af forskellige opgaver. Jeg arbejder udelukkende med marketing, og min viden om hvad der virker – og ikke gør – kan øge dit output.

Du betaler kun for det, du har brug for
Slip for faste udgifter

Ved at outsource din markedsføring behøver du ikke bekymre dig om ferie, barsel, perioder med faldende omsætning, eller alle de andre ting, der følger med at have en fuldtidsansat.

Du køber det antal timer måned efter måned, som du vurderer, der er behov for – det kan sagtens variere fra måned til måned. Det er helt op til dig.

På den måde kan dine udgifter fastsættes efter, hvordan det generelt går hos dig eller i din branche. 

Jeg tilbyder at varetager opgaver inden for annoncering på Google, Facebook, Instagram og LinkedIn, samt vedligehold og udvikling af website, tekstforfatning og strategi.

 

Jeg arbejder derfra, hvor du ønsker
Få en sparringspartner på kontoret, eller slip for at finde plads til en ekstra

Ved at oursource din markedsføring kan du også selv afgøre, om du gerne vil have en ekstra makker på kontoret, eller om du vil slippe for udgifterne til at finde plads til en til.

Jeg tilbyder både at arbejde fra mit eget kontor, men jeg kommer også gerne hen og sidder hos dig – typisk kombineres de to ting, så vi mødes en eller flere gange i måneden, og resten af tiden løser jeg opgaverne fra eget kontor.

Min faste lokation er Skødstrup, lidt nord for Aarhus, men jeg dækker hele Jylland, Samsø og Vestfyn. Øvrige landsdele besøger jeg også gerne efter aftale – din lokation er altså ikke til hinder for at få besøg af mig.

det siger andre om samarbejdet

Mette er fantastisk! Jeg føler mig i trygge hænder til at overlade alt det, jeg hverken har kompetencer til eller interesse for, til Mette. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside og en plan for vores fælles retning for min virksomhed. Som nyopstartet virksomhedsejer, betyder det bare alverden for mig at jeg har tillid til de folk, jeg "lukker ind i mit univers". Mette får min største anbefaling. I skal vælge hende fordi: 1) Hun ved, hvad hun taler om 2) Hun gør en dyd ud af at lære dig og din virksomhed at kende til brug for hendes arbejde 3) No bull shit. Mette fortæller dig ærligt, kærligt og direkte, hvor hun ser forbedringspotentiale. Enhver virksomhedsejers drøm!

Mette Spøer, mentalcoach - mettespoer.com

100 % anbefaling herfra. Mette giver virkelig god sparring, og er knivskarp og professionel. hun kan både hjælpe med websites, data bagved - og oplæg hvor virksomheden får en meget bedre forståelse for hvorfor marketing er så essentielt for forretningsudvikling.

Ann Cathrine Lebech Hoe, bestyrelsesmedlem og stifter af Protrivsel

Mette har udarbejdet min nye hjemmeside metteorbaek.dk, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.

Mette Ørbæk, ejer Dance Movement & Metteorbaek.dk

Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Tanggaard, ejer Another Classic ApS

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management

få 30 minutters gratis sparring