Ydelser

Jeg er din alt-i-en marketingmedarbejder – få en hjælpende hånd, når du skal bruge det, og når behovet ikke er der, koster det dig ikke en krone.

Webdesign

Din hjemmeside eller webshop er ofte din potentielle kundes første møde med dig. Derfor er det afgørende, at den er professionel – både på mobil, tablet og computer.

Jeg står klar til at hjælpe dig igang til en fast, lav pris. Ønsker du en mere kompleks og skræddersyet løsning, hjælper jeg også gerne.

Læs mere om hvad jeg tilbyder inden for webdesign

Tekstforfatning

“Show it – don’t tell it” var det store mantra under min studietid på Journalisthøjskolen. Måske netop derfor sætter jeg en stor ære i at vække følelser hos den modtager, der læser om dig.

Jeg tilbyder alt fra hjemmesidetekster og blogindlæg til nyhedsbreve og artikler.

Se hvordan jeg kan skabe værdi med tekster

Sociale medier

64 % af danskerne bruger Facebook – hver dag. På tværs af køn, aldersgrupper, jobtitel og indkomst. Alt fra topdirektøren til den almindelige lønmodtager er på Facebook, og det betyder, at du har en helt unik mulighed for at ramme netop din målgruppe her.

Med adskillige års erfaring inden for Facebook-annoncering tilbyder jeg alt fra strategi og teknisk opsætning til segmentering og udarbejdelse af annoncer.

Jeg tilbyder ligeledes annoncering på Instagram og LinkedIn, så du kan nå din målgruppe – uanset mediet de bruger.

Se hvordan sociale medier helt konkret kan skabe værdi

Lej en marketingnørd

Udgifterne til en medarbejder kan være store, og det kan være svært at forudsige behovet langt ud i fremtiden. Jeg tilbyder at agere som din marketingmedarbejder, og jeg kommer gerne hen og sidder sammen med dig en eller flere gange i måneden.

Ved at have en fast aftale med mig, hvor jeg eksempelvis sidder sammen med dig, kan du selv bestemme, hvad du har mest brug for hjælp til.

Jeg kan både løse ad hoc marketingopgaver, eller opgaver vi på forhånd har aftalt.

Læs mere om hvordan et samarbejde kunne fungere

Strategi

Har du en plan for vækst, og ved du, hvordan du når det mål, du (måske) har opsat? Hvad end du er erfaren erhvervsdrivende, eller du drømmer om at blive selvstændig, så tilbyder jeg strategimøder, hvor jeg stiller de spørgsmål, der sikrer dig vækst.

… og bare rolig. Jeg er ikke “sidde-i-en-rundkreds-og-snakke”-typen. Jeg skærer ind til benet, og omdanner dine tanker til en konkret handlingsplan for vækst, hvor du har en skridt for skridt løsning til at opnå det, du drømmer om.

Hør mere om hvorfor et strategimøde er en god investering

Alt-i-en

Føles det fuldstændig uoverskueligt selv at vurdere, hvor dine markedsføringskroner kan skabe den største værdi? Køb et fast antal timer hos mig og overlad al markedsføring til mig.

Du giver mig et fast budget, jeg må bruge på markedsføring, og herefter eksekverer jeg på alle de platforme, hvor det giver mening. Jeg bliver med andre ord akkurat som en fast medarbejder – bare uden at du skal bekymre dig om feriepenge, barsel og så videre.

Læs mere om at outsource din markedsføring

det siger andre om samarbejdet

Mette er fantastisk! Jeg føler mig i trygge hænder til at overlade alt det, jeg hverken har kompetencer til eller interesse for, til Mette. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside og en plan for vores fælles retning for min virksomhed. Som nyopstartet virksomhedsejer, betyder det bare alverden for mig at jeg har tillid til de folk, jeg "lukker ind i mit univers". Mette får min største anbefaling. I skal vælge hende fordi: 1) Hun ved, hvad hun taler om 2) Hun gør en dyd ud af at lære dig og din virksomhed at kende til brug for hendes arbejde 3) No bull shit. Mette fortæller dig ærligt, kærligt og direkte, hvor hun ser forbedringspotentiale. Enhver virksomhedsejers drøm!

Mette Spøer, mentalcoach - mettespoer.com

100 % anbefaling herfra. Mette giver virkelig god sparring, og er knivskarp og professionel. hun kan både hjælpe med websites, data bagved - og oplæg hvor virksomheden får en meget bedre forståelse for hvorfor marketing er så essentielt for forretningsudvikling.

Ann Cathrine Lebech Hoe, bestyrelsesmedlem og stifter af Protrivsel

Mette har udarbejdet min nye hjemmeside metteorbaek.dk, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.

Mette Ørbæk, ejer Dance Movement & Metteorbaek.dk

Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Tanggaard, ejer Another Classic ApS

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management