nlxy9flayqtx8eqzpkz7y13wtytrix
Hulvej Privatskole

Hulvej Privatskole henvendte sig først for at få hjælp til annoncering på Facebook, Instagram og Google. Kampagnerne skabte hurtigt resultater, men deres eksisterende hjemmeside gav ringe mulighed for tracking, og henvendte sig desuden særligt til nuværende elever. Formålet med annonceringen var at tiltrække potentielle nye elever og deres forældre til åbent hus, men det formål understøttede hjemmesiden ikke.

Derfor blev vi enige om, at jeg skulle designe en side, der gav forældre og potentielle elever en fornemmelse af skolen. Desuden skulle siden være konverteringsoptimeret med henblik på at skaffe flere tilmeldinger til åbent hus. Det lykkes, og jeg hjælper dem i dag med Google Ads, annoncering på sociale medier og opdatering af web.

Hulvej Privatskole

Ud over at fange skolens essens blev hjemmesiden designet med brugervenlighed i fokus. Tidligere skulle Hulvej Privatskole opdatere information som åbent hus-datoer flere steder. Jeg ændrede det, så de nu kun behøver at ændre det ét sted, hvorefter opdateringen sker automatisk overalt.

Processen

I processen lagde jeg vægt på at gøre det nemt for Hulvej Privatskole at holde siden opdateret. Med et klart mål for øje arbejdede vi sammen om at gøre siden mere effektiv i sin kommunikation og let for skolen at administrere

Missionen

Målet var klart: Ensretning af markedsføringen på tværs af alle kanaler og sikre, at hjemmesiden understøttede denne fortælling. Alt blev designet til at tiltrække den rigtige målgruppe til åbent hus gennem datadrevne målgrupper, konverteringsoptimeret design og en nærværende kommunikationsstil.

Resultater

Gennem et ensartet markedsføringsbudskab og en visuel fortælling med videoer og billeder på hjemmesiden, får besøgende nu et sandfærdigt indtryk af skolen. Med den nye konverteringsoptimerede design, har alt fokus været på at tiltrække flere til åbent hus.

Det siger de om samarbejdet

“Vi har arbejdet sammen med Mette ifm. en fornyelse af vores hjemmeside, og både samarbejdet, processen og resultatet har været fremragende.

Mette er utroligt dygtig og dedikeret. Der er ikke nogle spørgsmål eller overvejelser, som hun har været uforstående over for eller som hun ikke har kunnet svare på. Tværtimod er hun virkelig vidende og fyldt med datadrevne argumenter og løsninger, der møder vores behov. Meget imponerende! Og så er håndværket i orden, og hun er i stand til at lære fra sig og formidle en teknisk avanceret faglighed på en uhøjtidelig og håndgribelig måde.”

Mikkel Møller Vilhelmsen

Hulvej Privatskole

“Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.”

Anja Bilberg Nielsen

Hulvej Privatskole

De vigtigste højdepunkter

En hjemmeside, der virkelig formidler skolens værdier og atmosfære. En strømlinet markedsføringsstrategi på tværs af kanaler, og en forbedret konverteringsrate til åbent hus tilmeldinger ved hjælp af konverteringsoptimering og god menustruktur.

Desuden har fokus været på at lade eksisterende forældre fortælle om deres erfaringer, så Hulvej Privatskole ikke selv er afsender på budskaber af, hvor gode de er. I stedet fremhæves udtalelser fra forældre på samtlige sider.