Referencer

Herunder ses et udpluk af virksomheder, som jeg enten hjælper, eller har hjulpet. Læs mere om hvordan jeg har hjulpet de enkelte virksomheder.

Artlinco A/S

Artlinco er et full-service innovationshus, der udelukkende henvender sig til B2B-segmentet.

De kontaktede mig med et ønske om at få opsat automatiseret og datadrevet markedsføring på tværs af flere kanaler med henblik på at skaffe kontaktoplysninger på potentielle kunder.

I tæt samarbejde med deres kommunikationsmedarbejder er jeg derfor i gang med at udvikle en strategi og opsætte tracking og annoncering, således vi møder målgruppen, der hvor de er.

Læs mere om Artlinco her

IN2 Sustainability tilbyder konsulenthjælp til virksomheder, der ønsker at tage aktive skridt mod en grøn omstilling.

Jens, der er direktør i virksomheden, henvendte sig med et ønske om at få opbygget et intelligent, datadrevet web- og markedsføringssystem med fokus på indsamling af kundeemner.

Jeg udarbejder derfor nu hjemmeside og tekstforfatning hertil, samt e-mailmarkedsføring samt annoncering på Google, Facebook og LinkedIn.

Besøg hjemmesiden her

vinfordig aps

Vinfordig.dk ønskede en strategisk og operationel partner, der både kunne eksekvere og undervise en nyansat, intern marketingmedarbejder med henblik på, at hun på sigt skal overtage markedsføringen internt.

Det er landet på en løsning, hvor jeg fast kommer på kontoret én dag hver 2. uge for at undervise hende, samtidig med at jeg sideløbende varetager annonceringen på sociale medier.

Besøg deres side her

24kalendergaver.dk

Julen kan være en stressende tid for forældre, og det har 24kalendergaver.dk fundet en løsning på. De tilbyder færdiglavede pakkekalendere til børn, så forældrene får leveret alt til døren – endda i indpakning.

Vi har indgået et fast, månedligt samarbejde hvor jeg står for annoncering på sociale medier, Google Ads, e-mailmarkedsføring, pop-up til indsamling af e-mails og optimering af hjemmeside.

Besøg webshoppen her.

Bendix Medier aps

Bendix Medier gik i august 2021 live med medlemskabet ‘Din Videopartner’, hvor virksomheder gennem et onlinekursus-univers kan lære at filme professionelle videoer – kun ved brug af mobiltelefon.

I den forbindelse står jeg for at lave annoncering på sociale medier med henblik på at øge kendskabet til Din Videopartner og indsamle e-mailadresser fra potentielle B2B-kunder.

Besøg Din Videopartner her 

Hulvej Privatskole

Hulvej Privatskole henvendte sig med et ønske om at få strategisk hjælp, udarbejdelse af landingsside, e-mailflow og annoncering på Google, Facebook og Instagram. Alt sammen i tæt samarbejde med deres kommunikationsmedarbejder.

Det har resulteret i et fast, månedligt samarbejde, hvor jeg både agerer strategisk sparringspartner, men samtidig også står for at eksekvere indsatsen på tværs af samtlige medier.

Besøg landingssiden her

RUST-BE-GONE

I maj 2021 kørte Kvickly Herning og Middelfart ‘ja tak’-tilbud med Rust-be-gone. For at skabe mest muligt hype omkring tilbuddet fik jeg til opgave af Rust-be-gone at køre annoncer med henblik på at lede trafik ind til Facebook-siderne for Kvickly i de to byer.

Annonceringen tiltrak så meget interesse, at jeg efterfølgende udarbejdede webshop, samt står for al annoncering af virksomheden.

Se den nye webshop her

Life Academy aps

Samarbejdet startede, da Life Academy henvendte sig med et akut behov for hjælp til en udfordring, der var opstået på Facebook.

Jeg kørte ud til dem med det samme og løste det fra deres kontor. Herefter udviklede samarbejdet sig til, at jeg nu varetager deres annoncering på sociale medier, ligesom jeg også er strategisk sparringspartner og afholder strategidage med dem.

Den nye strategi har ledt til, at jeg også har designet en mere brugervenlig og salgsoptimeret hjemmeside.

Besøg deres nye hjemmeside her

Anotherclassic aps

Anotherclassic er en familieejet møbelvirksomhed i Esbjerg, der sælger brugte, danske designklassikere. Vi har en fast aftale, hvor jeg varetager deres markedsføring på sociale medier og Google Ads.

I samarbejdets første måned kom markedsføringskronerne 11 gange igen, og vi tester løbende nye elementer af for at optimere resultaterne.

Besøg deres side her

Grund i voel

Grundivoel.dk havde et behov for en partner, der både strategisk kunne udarbejde en plan for salget af byggegrunde, og som samtidig kunne eksekvere på flere platforme.

Vi har indgået et fast, månedligt samarbejde, hvor jeg optimerer hjemmeside, udarbejder landingsside, opsætter e-mailflow og laver annoncer til både Facebook og Instagram. 

Besøg deres side her

Edge-Team A/S

Edge-Team ønskede en fast månedlig aftale, der kunne erstatte en fuldtidsmedarbejder. Vi indgik derfor en aftale, hvor der skiftevis skal arbejdes på deres kontor og mit. Aftalen fornys måned for måned, og er dermed tilpasset deres aktuelle behov.

Arbejdet tæller opgaver inden for strategi, udarbejdelse og optimering af landingssider, annoncering på sociale medier og undervisning/oplæring af medarbejdergruppen.

Besøg deres side her

Livsnyderbox ApS

Livsnyderbox tilbyder Livsnyderi på abonnement, og som noget nyt ønskede de også at tilbyde erhvervsgaver til virksomheder. Her var fokus særligt at finde virksomheder, der ønskede at anerkende deres medarbejderes indsats under Corona-krisen.

Vi indgik aftale om udarbejdelse af landingsside, samt hjælp til LinkedIn-annoncering med henblik på at finde relevante virksomheder. 

Besøg deres side her

Livsnyderbox ApS

Livsnyderbox tilbyder Livsnyderi på abonnement, og som noget nyt ønskede de også at tilbyde erhvervsgaver til virksomheder. Her var fokus særligt at finde virksomheder, der ønskede at anerkende deres medarbejderes indsats under Corona-krisen.

Vi indgik aftale om udarbejdelse af landingsside, samt hjælp til LinkedIn-annoncering med henblik på at finde relevante virksomheder. 

Besøg deres side her

Tobie drachmann

Tobie Drachmann er selvstændig coach og psykoterapeut. Udover terapisessioner har hun blandt andet også workshops, og hun ønskede hjælp til at udvikle sin forretningsplan, produktsortiment og budskabstragt.

Desuden havde hun også brug for hjælp til udvikling af sin hjemmeside. Vi afholder fast strategimøde for at sikre, at hun fortsat udvikler virksomheden i tråd med sin mission.

Besøg hendes side her

Machholdt home

Louise fra Machohldt Home ønskede at få frigjort tid til det, hun er bedst til, og derfor søgte hun hjælp til markedsføring og mindre webopgaver.

Samarbejdet startede med fokus på retargeting-annoncer og optimering af webshoppen, men har siden udviklet sig til et fast, månedligt samarbejde, hvor jeg varetager al annoncering.

Besøg Louises webshop her

Danish balance ApS

Danish Balance har opfundet og udviklet håndstands-produkter til både eliteidrætsudøvere og almindelige sportsmotionister.

De henvendte sig med et behov for løbende at få hjælp til digital markedsføring med henblik på at udbrede kendskabet til deres brand og produkter, og øge omsætningen i deres webshop. Det har resulteret i en fast aftale, hvor jeg varetager al markedsføring på sociale medier.

Besøg deres side her

Empress Music Management

En sen fredag eftermiddag stod Lone, der ejer Empress Music Management med et akut problem på hendes hjemmeside. Hun kontaktede mig, og jeg sprang straks til for at hjælpe. Hun havde længe bøvlet med det, men efter kun én time var problemet fikset, og Lone kunne nu slippe bekymringerne om hjemmesiden.

Besøg hendes side her

 

det siger andre om samarbejdet

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management