Referencer

Herunder ses et udpluk af virksomheder, som jeg enten hjælper, eller har hjulpet. Læs mere om hvordan jeg har hjulpet de enkelte virksomheder.

Skago Aps

Skago er dansk leverandør af Rust-be-gone, som Kvickly Herning og Middelfart kørte ‘ja tak’-tilbud med i maj 2021. For at skabe mest muligt hype omkring tilbuddet har jeg stået for at køre annoncer med henblik på at lede trafik ind til Facebook-siderne for Kvickly i de to byer.

Annonceringen tiltrak så meget interesse, at jeg nu er i gang med at udvikle og designe en webshop, så Rust-be-gone kan sælges direkte til slutforbrugeren.

Life Academy aps

Samarbejdet startede, da Life Academy henvendte sig med et akut behov for hjælp til en udfordring, der var opstået på Facebook.

Jeg kørte ud til dem med det samme og løste det fra deres kontor. Herefter udviklede samarbejdet sig til, at jeg nu varetager deres annoncering på sociale medier, ligesom jeg også er strategisk sparringspartner og afholder strategidage med dem. 

Den nye strategi har ledt til, at jeg nu også er i gang med at designe en ny og brugervenlig hjemmeside til dem med fokus på salg.

Vinfordig aps

Vinfordig.dk ønskede en strategisk og operationel partner, der både kunne eksekvere og undervise en nyansat, intern marketingmedarbejder med henblik på, at hun på sigt skal overtage markedsføringen internt.

Det er landet på en løsning, hvor jeg fast kommer på kontoret én dag hver 2. uge for at undervise hende, samtidig med at jeg sideløbende varetager annonceringen på sociale medier.

 Besøg deres side her

Grund i voel

Grundivoel.dk havde et behov for en partner, der både strategisk kunne udarbejde en plan for salget af byggegrunde, og som samtidig kunne eksekvere på flere platforme.

Vi har indgået et fast, månedligt samarbejde, hvor jeg optimerer hjemmeside, udarbejder landingsside, opsætter e-mailflow og laver annoncer til både Facebook og Instagram. 

Besøg deres side her

Hulvej Privatskole

Hulvej Privatskole henvendte sig med et ønske om at få strategisk hjælp, udarbejdelse af landingsside, e-mailflow og annoncering på Google, Facebook og Instagram. Alt sammen i tæt samarbejde med deres kommunikationsmedarbejder.

Det har resulteret i et fast, månedligt samarbejde, hvor jeg både agerer strategisk sparringspartner, men samtidig også står for at eksekvere indsatsen på tværs af samtlige medier.

Besøg landingssiden her

Anotherclassic aps

Anotherclassic er en familieejet møbelvirksomhed i Esbjerg, der sælger brugte, danske designklassikere. Vi har en fast aftale, hvor jeg varetager deres markedsføring på sociale medier og Google Ads.

I samarbejdets første måned kom markedsføringskronerne 11 gange igen, og vi tester løbende nye elementer af for at optimere resultaterne.

Besøg deres side her

Edge-Team A/S

Edge-Team ønskede en fast månedlig aftale, der kunne erstatte en fuldtidsmedarbejder. Vi indgik derfor en aftale, hvor der skiftevis skal arbejdes på deres kontor og mit. Aftalen fornys måned for måned, og er dermed tilpasset deres aktuelle behov.

Arbejdet tæller opgaver inden for strategi, udarbejdelse og optimering af landingssider, annoncering på sociale medier og undervisning/oplæring af medarbejdergruppen.

Besøg deres side her

Tobie drachmann

Tobie Drachmann er selvstændig coach og psykoterapeut. Udover terapisessioner har hun blandt andet også workshops, og hun ønskede hjælp til at udvikle sin forretningsplan, produktsortiment og budskabstragt.

Desuden havde hun også brug for hjælp til udvikling af sin hjemmeside. Vi afholder fast strategimøde for at sikre, at hun fortsat udvikler virksomheden i tråd med sin mission.

Besøg hendes side her

Livsnyderbox ApS

Livsnyderbox tilbyder Livsnyderi på abonnement, og som noget nyt ønskede de også at tilbyde erhvervsgaver til virksomheder. Her var fokus særligt at finde virksomheder, der ønskede at anerkende deres medarbejderes indsats under Corona-krisen.

Vi indgik aftale om udarbejdelse af landingsside, samt hjælp til LinkedIn-annoncering med henblik på at finde relevante virksomheder. 

Besøg deres side her

Danish balance ApS

Danish Balance har opfundet og udviklet håndstands-produkter til både eliteidrætsudøvere og almindelige sportsmotionister.

De henvendte sig med et behov for løbende at få hjælp til digital markedsføring med henblik på at udbrede kendskabet til deres brand og produkter, og øge omsætningen i deres webshop. Det har resulteret i en fast aftale, hvor jeg varetager al markedsføring på sociale medier.

Besøg deres side her

Chalottes circle

I forbindelse med eksponeringen af en ny gren af virksomheden ønskede Chalottes Circle hjælp til markedsføring med henblik på at øge antallet af tilmeldinger til infomøder.

Arbejdet bestod derfor i at opbygge en budskabstragt.
Annonceringen foregik på Facebook og Instagram, og de pågældende infomøder havde en stigning på 100 % i antallet af tilmeldte kontra infomøderne før markedsføringsindsatsen.

Besøg deres side her

Machholdt home

Louise fra Machohldt Home ønskede at få frigjort tid til det, hun er bedst til, og derfor søgte hun hjælp til markedsføring og mindre webopgaver.

Samarbejdet startede med fokus på retargeting-annoncer og optimering af webshoppen, men har siden udviklet sig til et fast, månedligt samarbejde, hvor jeg varetager al annoncering.

Besøg Louises webshop her

Empress Music Management

En sen fredag eftermiddag stod Lone, der ejer Empress Music Management med et akut problem på hendes hjemmeside. Hun kontaktede mig, og jeg sprang straks til for at hjælpe. Hun havde længe bøvlet med det, men efter kun én time var problemet fikset, og Lone kunne nu slippe bekymringerne om hjemmesiden.

Besøg hendes side her

 

det siger andre om samarbejdet

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management