Referencer

Herunder ses et udpluk af virksomheder, som jeg enten hjælper, eller har hjulpet. Læs mere om hvordan jeg har hjulpet de enkelte virksomheder.

Daghøjskolen i Randers

Daghøjskolen i Randers kontaktede mig med et ønske om at få en moderne hjemmeside, der er nem selv at redigere, og som giver kommende elever mulighed for at få et indtryk af skolen, før deres første dage.

Deres ønske var, at hjemmesiden i højere grad skulle fortælle en visuel historie om stedet, og at brugervenligheden skulle være i top.

Jeg greb opgaven, og forventer at lancere deres nye hjemmeside i foråret 2023.

Vestergaard Wines

Vestergaard Wines sælger egne importerede vine til hoteller, restaurationer og vinbutikker. For at udbrede kendskabet til forretningen henvendte de sig med et ønske om at køre annoncer på sociale medier målrettet B2B-segmentet.

Jeg har opsat alt det tekniske for, at annonceringen er mulig, lavet CVR-udtræk på samtlige virksomheder i målgruppen, og opsat kontaktformular direkte på medierne.

Allerede den første dag havde to relevante virksomheder henvendt sig via formularen.

Mettespoer.com

At gå fra lønmodtager til at være selvstændig kan være lidt af en omvæltning, og derfor rakte Mette Spøer ud med henblik på at få sparring og hjælp til eksekvering.

Vi planlagde en strategi-workshop, hvor vi blandt andet kom omkring formål, vision, mission og værdier. Højtflyvende snak er dog intet værd uden eksekvering, så derfor var formålet, at det skulle være fundamentet for at kunne udvikle en hjemmeside og markedsføring.

Hjemmesiden er nu gået live, og nu starter et fast samarbejde, hvor jeg hjælper med markedsføring på sociale platforme.

Besøg hendes side her

Sanders IT service aps

Samarbejdet med Sanders startede, da de havde brug for hjælp til e-mailmarkedsføring. Jeg flyttede dem fra MailChimp til systemet ActiveCampaign, og står i dag for al e-mailmarkedsføring.

Fra starten stod det klart, at en ny hjemmeside var aktuel, da deres nuværende side fokuserede for meget på dem, og for lidt på brugerens behov. Trods Sanders arbejder professionelt med IT havde de dog ikke selv tiden til at løse opgaverne, og vi indgik derfor også et samarbejde om det.

Jeg stod for at skrive alle tekster, interviewe medarbejdere og kunder, for opbygning og for design.

Se resultatet her

Hulvej Privatskole

Hulvej Privatskole henvendte sig med et ønske om at få strategisk hjælp, udarbejdelse af landingsside, e-mailflow og annoncering.

Det har resulteret i et fast, månedligt samarbejde, hvor jeg både agerer strategisk sparringspartner, men samtidig også står for at eksekvere indsatsen på tværs af Google, Facebook og Instagram.

I takt med at resultaterne fra markedsføringen begyndte at vise sig, opstod der også et ønske om en ny hjemmeside.

Deres tidligere hjemmeside henvendte sig primært til eksisterende elever og forældre, men med den nye hjemmeside ændrede vi fokus til at være potentielle elever og forældre. Her er fokus i særlig grad på at få tilmeldinger til deres åbent hus.

Se deres nye hjemmeside her

vin for dig aps

Vin For Dig henvendte sig i første omgang med ønske om at få en strategisk og operationel partner, der både kunne varetage annoncering på sociale medier, samt oplære en nyansat, intern marketing medarbejder.

Samarbejdet startede med, at jeg fast sad på kontoret én dag hver 2. uge for at undervise hende, samtidig med at jeg varetog annonceringen på sociale medier.

Målsætningen var, at hun skulle oplæres til selv at kunne varetage al Facebook-annoncering, uden en nedgang i resultaterne. Det opnåede vi i løbet af 3 måneder. Siden har samarbejdet udviklet sig til, at jeg i dag er ansvarlig for deres Google Ads, hvor jeg varetager både search- og displayannoncer samt Google Shopping.

Besøg deres side her

Life Academy aps

Samarbejdet startede, da Life Academy henvendte sig med et akut behov for hjælp til en udfordring, der var opstået på Facebook.

Jeg kørte ud til dem med det samme og herefter udviklede samarbejdet sig til, at jeg nu varetager deres annoncering på sociale medier og Google, ligesom jeg også er strategisk sparringspartner og afholder strategidage med dem.

Den nye strategi har ledt til, at jeg har designet en mere brugervenlig og salgsoptimeret hjemmeside, samt udarbejdet en ‘Tone of Voice’-manual, og faciliteret en workshop for ledende medarbejdere for at afdække vision, mission og værdier.

Hjemmesiden er udarbejdet i tæt samarbejde med deres grafiker og marketingansvarlige.

Besøg deres nye hjemmeside her

Artlinco A/S

Artlinco er et full-service innovationshus, der udelukkende henvender sig til B2B-segmentet.

De kontaktede mig med et ønske om at få opsat automatiseret og datadrevet markedsføring på tværs af flere kanaler med henblik på at skaffe kontaktoplysninger på potentielle kunder.

Jeg har derfor opsat annoncer på Facebook, LinkedIn og Google, så den relevante målgruppe bliver eksponeret uanset, hvor de befinder sig. På den måde øger vi genkendelsen, og får mulighed for at påvirke med flere forskellige budskaber.

Fra ikke at have fået leads gennem online markedsføring, er der nu en jævn strøm af folk, der både downloader relevant materiale, tilmelder sig nyhedsbrev og ønsker opkald vedr. samarbejde.

Læs mere om Artlinco her

Restaurant Vadestedet A/S

Hvordan får man en ny målgruppe til at reservere borde, og hvordan kan man få nye budskaber ud til sin eksisterende målgruppe? Det var nogle af de spørgsmål, Pia fra Restaurant Vadestedet havde.

Svarene er datadrevet markedsføring med fokus på Instagram og Facebook, hvor data fra Facebook Pixelen bliver udnyttet til at ramme alle nuværende kunder, samt ramme alle i den ønskede målgruppe, der befinder sig i området.

Vi har derfor indgået et fast månedligt samarbejde, hvor jeg varetager hele processen med annoncering – lige fra teknisk opsætning og målgrupper til annoncetekster og produktion af visuelt materiale.

IN2 Sustainability tilbyder konsulenthjælp til virksomheder, der ønsker at tage aktive skridt mod en grøn omstilling.

Jens, der er direktør i virksomheden, henvendte sig med et ønske om at få opbygget et intelligent, datadrevet web- og markedsføringssystem med fokus på indsamling af kundeemner.

Jeg har derfor udarbejdet en hjemmeside, som jeg også har skrevet samtlige tekster til. Desuden varetager jeg annoncering på både Facebook og Linkedin i et fast månedligt samarbejde.

For at øge antallet af henvendelser fra målgruppen, hjælper jeg også strategisk med budskaber i videoer.

Besøg hjemmesiden her

Erik Veje Rasmussen

Erik Veje Rasmussen stiller op til Folketinget for Venstre, og var derfor på jagt efter en strategisk og eksekverende partner.

I den forbindelse har vi indgået en aftale, hvor jeg hjælper med strategi, tekstforfatning, opsætning af Facebook og Pinterest, samt annoncering på Facebook.

Samarbejdet strækker sig fra start september og frem til afslutning af den forventede, kommende valgperiode.

Afd. 50 – AlmenBo, Aarhus

Bestyrelsen i afdeling 50, AlmenBo Aarhus henvendte sig med et ønske om at få en hjemmeside til afdelingen med et mere moderne design end den eksisterende.

Desuden ønskede de nemt at kunne dele referater fra møder, muligheden for at kunne opslå aktiviteter og dele generel information om afdelingen.

Se deres nye hjemmeside her

Mette Ørbæk

Mette Ørbæk driver Dance Movement, der har fokus på forskellige former for terapi gennem bevægelse.

Hun henvendte sig med en følelse af, at den nuværende hjemmeside var forældet og uoverskuelig. Derfor har jeg designet en mere brugervenlig hjemmeside med fokus på at skabe flere henvendelser. Mette Ørbæk har valgt en løsning, hvor hun selv skriver alle tekster.

Se hjemmesiden her

The Morgan Garage

Pt udvikler jeg ny hjemmeside og oplevelsesunivers for bilmuseet Morgan garage.

Preben, der står bag Morgan Garage på Samsø, ønsker at skabe et univers for bilentusiaster. Jeg står for at bygge online-delen af, der består af tre dele: bilmuseet, et oplevelsescenter hvor der skal være mulighed for at booke pladser online, og aktiviteter og indlæg vedrørende hans racerteam.

Anotherclassic aps

Anotherclassic er en familieejet virksomhed i Esbjerg, der sælger brugte, danske designklassikere. Vi har en fast aftale, hvor jeg varetager deres markedsføring på Facebook, Instagram og Google.

Udover at varetage annonceringen på sociale medier, fungerer jeg også som en ekstern marketingmedarbejder: Jeg afholder møder med potentielle eksterne samarbejdspartnere, rådgiver i forhold til nye online muligheder og indkøb af software, og jeg varetager kontakten til de eksterne samarbejdspartnere inden for software-løsninger, som vi bliver enige om at samarbejde med.

RUST-BE-GONE

I maj 2021 kørte Kvickly Herning og Middelfart ‘ja tak’-tilbud med Rust-be-gone. For at skabe mest muligt hype omkring tilbuddet fik jeg til opgave af Rust-be-gone at køre annoncer med henblik på at lede trafik ind til Facebook-siderne for Kvickly i de to byer.

Annonceringen tiltrak så meget interesse, at jeg efterfølgende udarbejdede webshop, samt står for al annoncering af virksomheden.

Se den nye webshop her

24kalendergaver.dk

Julen kan være en stressende tid for forældre, og det har 24kalendergaver.dk fundet en løsning på. De tilbyder færdiglavede pakkekalendere til børn, så forældrene får leveret alt til døren – endda i indpakning.

Vi har indgået et fast, månedligt samarbejde hvor jeg står for annoncering på sociale medier, Google Ads, e-mailmarkedsføring, pop-up til indsamling af e-mails og optimering af hjemmeside.

Besøg webshoppen her.

Grund i voel

Grundivoel.dk havde et behov for en partner, der både strategisk kunne udarbejde en plan for salget af byggegrunde, og som samtidig kunne eksekvere på flere platforme.

Vi har indgået et fast, månedligt samarbejde, hvor jeg optimerer hjemmeside, udarbejder landingsside, opsætter e-mailflow og laver annoncer til både Facebook og Instagram. 

Besøg deres side her

Edge-Team A/S

Edge-Team ønskede en fast månedlig aftale, der kunne erstatte en fuldtidsmedarbejder. Vi indgik derfor en aftale, hvor der skiftevis skal arbejdes på deres kontor og mit. Aftalen fornys måned for måned, og er dermed tilpasset deres aktuelle behov.

Arbejdet tæller opgaver inden for strategi, udarbejdelse og optimering af landingssider, annoncering på sociale medier og undervisning/oplæring af medarbejdergruppen.

Besøg deres side her

Livsnyderbox ApS

Livsnyderbox tilbyder Livsnyderi på abonnement, og som noget nyt ønskede de også at tilbyde erhvervsgaver til virksomheder. Her var fokus særligt at finde virksomheder, der ønskede at anerkende deres medarbejderes indsats under Corona-krisen.

Vi indgik aftale om udarbejdelse af landingsside, samt hjælp til LinkedIn-annoncering med henblik på at finde relevante virksomheder.

Besøg deres side her

Protrivsel

 Protrivsel har fokus på at udvikle både virksomheder og medarbejdere ved at skabe stærke relationer. Der er både mulighed for at booke både foredrag, walk-shops, samt få hjælp til professionelt bestyrelsesarbejde.

Hidtil har virksomheden været netværksbaseret, men Ann Cathrine, der ejer virksomheden, henvendte sig med et ønske om at nå længere ud til flere virksomheder ved hjælp af en professionel hjemmeside.

Bendix Medier aps

Bendix Medier gik i august 2021 live med medlemskabet ‘Din Videopartner’, hvor virksomheder gennem et onlinekursus-univers kan lære at filme professionelle videoer – kun ved brug af mobiltelefon.

I den forbindelse står jeg for at lave annoncering på sociale medier med henblik på at øge kendskabet til Din Videopartner og indsamle e-mailadresser fra potentielle B2B-kunder.

Besøg Din Videopartner her 

Tobie drachmann

Tobie Drachmann er selvstændig coach, healer og psykoterapeut. Udover terapisessioner har hun blandt andet også workshops og foredrag, og hun ønskede hjælp til at udvikle sin forretningsplan, produktsortiment og budskabstragt.

Vi afholder fast strategimøde for at sikre, at hun fortsat udvikler virksomheden i tråd med sin mission, og jeg hjælper løbende med de ad hoc opgaver, der opstår inden for digital markedsføring, web og nye strategiske tiltag.

Danish balance ApS

Danish Balance har opfundet og udviklet håndstands-produkter til både eliteidrætsudøvere og almindelige sportsmotionister.

De henvendte sig med et behov for løbende at få hjælp til digital markedsføring med henblik på at udbrede kendskabet til deres brand og produkter, og øge omsætningen i deres webshop. Det har resulteret i en fast aftale, hvor jeg varetager al markedsføring på sociale medier.

Besøg deres side her

Empress Music Management

En sen fredag eftermiddag stod Lone, der ejer Empress Music Management med et akut problem på hendes hjemmeside. Hun kontaktede mig, og jeg sprang straks til for at hjælpe. Hun havde længe bøvlet med det, men efter kun én time var problemet fikset, og Lone kunne nu slippe bekymringerne om hjemmesiden.

Besøg hendes side her

Machholdt home

Louise fra Machohldt Home ønskede at få frigjort tid til det, hun er bedst til, og derfor søgte hun hjælp til markedsføring og mindre webopgaver.

Samarbejdet startede med fokus på retargeting-annoncer og optimering af webshoppen, men har siden udviklet sig til et fast, månedligt samarbejde, hvor jeg varetager al annoncering.

Besøg Louises webshop her

Strongwomen.dk

Charlotte fra strongwomen.dk har en god forretning, hvor hun hjælper kvinder med at komme i topform midt i livet. Hun ønsker at udvide forretningen til også at henvende sig til mænd +45, og vil derfor have en brochure.

I den forbindelse udarbejder jeg tekster til brochuren, baseret på hendes råmateriale, og jeg sætter brochuren visuelt op for hende.

Da hun i forbindelse med udvidelsen af forretningsområdet også har brug for et nyt logo, har jeg også sat hende op med en dygtig grafiker i mit netværk, som kan løse den slags opgaver.

Tanken med brochuren er, at den skal uddeles til alle hustande omkring hendes træningscenter.

det siger andre om samarbejdet

Mette er fantastisk! Jeg føler mig i trygge hænder til at overlade alt det, jeg hverken har kompetencer til eller interesse for, til Mette. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside og en plan for vores fælles retning for min virksomhed. Som nyopstartet virksomhedsejer, betyder det bare alverden for mig at jeg har tillid til de folk, jeg "lukker ind i mit univers". Mette får min største anbefaling. I skal vælge hende fordi: 1) Hun ved, hvad hun taler om 2) Hun gør en dyd ud af at lære dig og din virksomhed at kende til brug for hendes arbejde 3) No bull shit. Mette fortæller dig ærligt, kærligt og direkte, hvor hun ser forbedringspotentiale. Enhver virksomhedsejers drøm!

Mette Spøer, mentalcoach - mettespoer.com

100 % anbefaling herfra. Mette giver virkelig god sparring, og er knivskarp og professionel. hun kan både hjælpe med websites, data bagved - og oplæg hvor virksomheden får en meget bedre forståelse for hvorfor marketing er så essentielt for forretningsudvikling.

Ann Cathrine Lebech Hoe, bestyrelsesmedlem og stifter af Protrivsel

Mette har udarbejdet min nye hjemmeside metteorbaek.dk, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.

Mette Ørbæk, ejer Dance Movement & Metteorbaek.dk

Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Tanggaard, ejer Another Classic ApS

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management