nlxy9flayqtx8eqzpkz7y13wtytrix
Livsnyderbox

Livsnyderbox inviterer sine abonnenter på en månedlig rejse af delikate lækkerier, håndplukket for at tilfredsstille enhver gourmetentusiast. Mit samarbejde med Dorthe, der står bag Livsnyderbox drejede sig om at udvide denne invitation til en bredere skare gennem skræddersyet annoncering på Facebook.

Med en kombination af datadrevne målgrupper, herunder look-a-like audiences, lykkedes det os at tiltrække nye abonnenter, mens retargeting-annoncer sikrede, at besøgende blev til konverteringer. Og for dem, der ønskede en smagsprøve uden forpligtelser, blev særlige kampagner, såsom vores Mors Dag-initiativ, skabt for at inspirere til enkeltkøb af denne dekadente box.

Livsnyderbox

Livsnyderbox’s unikke forretningsmodel, en månedlig overraskelse af udsøgte delikatesser, krævede en særlig tilgang til digital markedsføring. Med et fokus på datadrevne beslutninger hjalp jeg med at skabe Facebook-kampagner, der præcist nåede ud til potentielle abonnenter med lignende præferencer og købsvaner som nuværende kunder.

Processen

Udfordringen med Livsnyderbox var at finde den rette balance mellem at tiltrække nye kunder og samtidig skabe loyalitet. Ved at fokusere på look-a-like audiences, identificerede vi og engagerede os med dem, der mest sandsynligt ville værdsætte Livsnyderbox’s unikke tilbud.

Missionen

At introducere flere til Livsnyderbox’s verden af gourmetlækkerier. Gennem målrettet Facebook-annoncering ønskede vi at nå ud til dem, der ikke kun søger en engangsoplevelse, men som også kan overveje et vedvarende forhold til brandet.

Resultater

 Gennem vores bestræbelser oplevede Livsnyderbox en stigning i nye abonnenter og enkelte box-købere. Vores retargeting-strategi sikrede, at tidligere besøgende vendte tilbage, mens kampagner som vores Mors Dag-tilbud vakte interesse blandt dem, der ønskede at give en særlig gave.

Det siger hun om samarbejdet

“Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!”

Dorthe Albinussen

Livsnyderbox