Undervisning

Bliv klædt på til selv at varetage din markedsføring, eller opkvalificer dine medarbejdere så de opnår mere viden om, hvordan de øger din omsætning.

Bliv skarp på digital markedsføring
Undervisning i tekst, web, strategi og sociale medier

Vil du gerne blive en haj til annoncering på Facebook eller LinkedIn, eller drømmer du fx om at lave endnu bedre (automatiserede) e-mails i MailChimp eller ActiveCampaign?

Få eneundervisning i lige præcis det område, du drømmer om at blive bedre til, eller saml medarbejdergruppen eller lokale erhvervsdrivende og få gruppeundervisning i det, I ønsker.

Undervisningen tilpasses unikt til dit/jeres behov, og tilbydes både online og fysisk.

Det her kan jeg fx undervise i

Facebook-annoncering

Hvordan laver du en kampagne fra A-Z, der rammer de helt rigtige folk, på de rigtige tidspunkter og med de rigtige budskaber? Det lærer jeg dig på dette kursus.

Undervisningen tilbydes fra begynderniveau til ekspert.

U

Kom i gang med LinkedIn

Hvordan bruger du LinkedIn strategisk, hvordan laver du de første kampagner, og hvilke målgrupper giver det højeste afkast?

Det lærer du på dette kursus, der tilbydes til både begyndere og øvede i LinkedIn.

l

Tekster der sælger

Hvordan skal en tekst opbygges, for at den sælger? Og hvilke tricks og psykologiske virkemidler kan man bruge for at gøre folk til kunder.

Det lærer du på dette kursus, hvor der er fokus på tekster, der gør dine besøgende til faste kunder.

Strategi

Hvad indeholder en god strategi, og hvordan sørger man for, at den bevæger sig fra at være nedskrevet på papir til noget, der udføres i praksis?

Det lærer jeg dig, samtidig med at du får viden om, hvordan en strategi kan hjælpe dig med at få succes.

Optimering af website

Bliv klædt på til at bevæge dig rundt i WordPress, og lær selv at udvikle og optimere din hjemmeside. Du bliver klædt på til at gøre dine besøgende til faste kunder.

Kurset udvikles unikt til dig og din virksomhed, og tilbydes kun til sider lavet i WordPress.

E-mailmarkedsføring

Bliv en prof til at arbejde i enten MailChimp eller ActiveCampaign.

Lær fx at opbygge automatiserede e-mailflows, at sammenkæde systemet med Facebook Lead Ads eller din hjemmeside og få styr på alt det tekniske, der gemmer sig bag systemerne.

Undervisning i et sprog du forstår 
Lær det trin-for-trin

Sveden begynder langsomt at pible frem i panden, og øjnene forsøger febrilsk at finde det rigtige sted at klikke på computeren, mens pulsen banker derudad.

Vi har alle prøvet at sidde foran skærmen, mens der bliver sagt noget i retning a “du skal bare klikke på…”

Sådan er det ikke, når du undervises af mig. Jeg har erfaring i at tilrettelægge undervisning til erhvervsdrivende – og al undervisning tager udgangspunkt i lige præcis dit niveau.

Dermed slipper du for at stresse over, om du nu hurtigt kan finde den helt rigtige knap, vi tager det nemlig i et tempo, der er tilpasset dit niveau.

Undervisningen strikkes sådan sammen, at vi starter på det niveau, du er nu, og så bygger vi langsomt på med de vigtigste elementer, indtil du har nået dit ønskede niveau.

det siger andre om samarbejdet

Mette er fantastisk! Jeg føler mig i trygge hænder til at overlade alt det, jeg hverken har kompetencer til eller interesse for, til Mette. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside og en plan for vores fælles retning for min virksomhed. Som nyopstartet virksomhedsejer, betyder det bare alverden for mig at jeg har tillid til de folk, jeg "lukker ind i mit univers". Mette får min største anbefaling. I skal vælge hende fordi: 1) Hun ved, hvad hun taler om 2) Hun gør en dyd ud af at lære dig og din virksomhed at kende til brug for hendes arbejde 3) No bull shit. Mette fortæller dig ærligt, kærligt og direkte, hvor hun ser forbedringspotentiale. Enhver virksomhedsejers drøm!

Mette Spøer, mentalcoach - mettespoer.com

100 % anbefaling herfra. Mette giver virkelig god sparring, og er knivskarp og professionel. hun kan både hjælpe med websites, data bagved - og oplæg hvor virksomheden får en meget bedre forståelse for hvorfor marketing er så essentielt for forretningsudvikling.

Ann Cathrine Lebech Hoe, bestyrelsesmedlem og stifter af Protrivsel

Mette har udarbejdet min nye hjemmeside metteorbaek.dk, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.

Mette Ørbæk, ejer Dance Movement & Metteorbaek.dk

Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Tanggaard, ejer Another Classic ApS

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management

få 30 minutters gratis sparring