OM mig

Jeg er en lige-ud-af-posen type, der fokuserer på, hvordan du kan få mest muligt afkast ud af din investering. Derudover har jeg selv drevet forretning i flere år, så jeg har en unik forståelse for din situation, og hvordan selv få kroner har stor betydning.

Mette Korshøj Pedersen

Min helt store motivation er at følge projekter fra A til Z og se det konkrete udbytte af den markedsføring, jeg laver.

Jeg brænder for mødet mellem mennesker, dialog og konstante optimeringer. Jeg er ikke tilfreds med 80 % løsninger, og netop derfor har jeg valgt at blive selvstændig.

Jeg tager mig tiden til at levere et stykke arbejde, der gør mig stolt – og som skaffer dig resultater. Jeg har al for mange gange oplevet, at de timer man som erhvervsdrivende køber hos et bureau ikke bliver brugt. Sådan er det ikke hos mig. Jeg tager kun det antal kunder, som jeg har kapacitet til, og der er fuld gennemsigtighed om, hvordan timerne bruges.

års erfaring

Facebookprojekter

skrevne tekster

succesfulde webprojekter

Mette Korshoj

Jeg har en baggrund fra Journalisthøjskolen efterfulgt af ansættelser i private virksomheder som blandt andet  digital marketingansvarlig.

Senest har jeg arbejdet som Head of Social & Content hos et bureau i Aarhus, og jeg har derfor både erfaring inden for eksekvering af markedsføring, samt inden for idéudvikling, strategi og ledelse.

At sidde med et stort ansvar har altid været naturligt for mig, og jeg trives bedst med forventninger og målsætninger.

Jeg er med andre ord rustet til at håndtere markedsføring for både B2B og B2C virksomheder, ligesom jeg både kan fungere som sparringspartner og/eller tage ansvaret for, at du opnår succes med web, tekst og sociale medier.

Send mig en besked