Bliv klogere på mig

Jeg er en passioneret ildsjæl

 Jeg brænder for mødet mellem mennesker, dialog og for at se det konkrete udbytte af den markedsføring, jeg laver. Jeg tager mig tiden til at levere et stykke arbejde, der gør mig stolt – og som skaffer dig resultater.

Skal vi samarbejde?

11 + 13 =

Motivation

Det skal være givende og

sjovt at samarbejde

En ærlig og ligefrem dialog er de vigtigste grundsten i et godt samarbejde, og i min optik afgørende for at vi kan nå målene, der kan løfte din forretning. Min baggrund for at kunne løfte virksomheder til det næste niveau, ser du her:

N

Uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

N

8 års erfaring med digital markedsføring og webdesign

N

Baggrund som digital marketingansvarlig og Head of Social & Content

Det står jeg for

Jeg brænder for mit arbejde og for at være selvstændig. Det sidste kan kun lade sig gøre, fordi jeg har skønne kunder, der overlader en del af ansvaret for deres vækst til mig.

Jeg har tre overordnede værdier: ansvarlighed, respekt og nysgerrighed

Både som menneske og som virksomhedsejer er det vigtigt for mig at tage ansvar for mig selv, mine kunder og min omverden. Udvise selvrespekt og respekt for andre, samt være nysgerrig på at udvikle mig og på at prøve nye ting af. Jeg er ikke god til stilstand, og jeg vil gerne udfordre status quo og skabe udvikling.

agsdi-briefcase

Det skal være givende

Du skal opleve, at annonceringen er med til at øge din omsætning, og webdesignet skal gøre det nemmere at tiltrække nye kunder. Alt mit arbejde bliver udført for at løfte din forretning. 

agsdi-bulb

Og sjovt

Dialogen skal være åben, ærlig og ligefrem. Når den er det, er det bare sjovest at gå på arbejde, og der er plads til, at den kreative proces kan sprudle.

Har du et projekt, du mangler hjælp til? Lad os tage en snak.

Kemi er afgørende for et godt samarbejde, og det samme er en fælles grundforståelse for, hvor vi skal bevæge os hen. Send mig en e-mail eller giv et kald, og så finder vi ud af, om der er potentiale for et fremtidigt samarbejde.

Mettekorshoj-uden oneline logo

Få hjælp til tekst web og annoncering på sociale medier. Jeg har hjulpet virksomheder siden 2020, og jeg står klar til også at hjælpe dig.

SE-nummer:  41941707
CVR-nummer:  39411768

Kontakt mig

Lauritshøj 54, 8541 Skødstrup

Mettekorshoj-uden oneline logo

Information

Menu

Kontakt mig

hej@mettekorshoj.dk

Lauritshøj 54, 8541 Skødstrup

Mettekorshoj-uden oneline logo

Menu

Kontakt mig

hej@mettekorshoj.dk

Lauritshøj 54, 8541 Skødstrup