nlxy9flayqtx8eqzpkz7y13wtytrix
Salgsoptimeret og brugervenlig

Få en ny hjemmeside der tiltrækker kunder

Er du på jagt efter en ny hjemmeside eller webshop, der understøtter din forretning, og som kan bidrage til at dine potentielle kunder vælger dig frem for konkurrenterne? Få en intuitiv og professionel hjemmeside.

Få et tilbud på en professionel hjemmeside

15 + 5 =

Et trygt og fleksibelt

samarbejde

Jeg designer altid brugervenlige hjemmesider og webshops, der er optimerede efter at skabe salg og henvendelser. Alle hjemmesider er responsive, hvilket vil sige, de er optimeret til både computer, tablet og mobil, og jeg opsætter det i det brugervenlige system WordPress, så du meget nemt selv kan redigere både tekst og billeder i fremtiden.

N

Du har fuldt ejerskab

N

Nem selv at redigere

N

Fast pris der holder

Processen for Webdesign

Klik på hvert punkt herunder for at læse mere om det enkelte trin i processen.

agsdi-bulb

Indledende snak

agsdi-image

Design

agsdi-refresh

Rettelser

agsdi-monitor

Lancering

1

Indledende snak

Du beskriver dine ønsker, behov og krav for dit nye webdesign. Jeg kommer også med input, så du får den bedst mulige løsning.

Allerede her aftaler vi en fast pris og deadline, der holder.

2

Design

Jeg designer siden på et testdomæne, så en eventuel nuværende hjemmeside eller webshop kan være live, mens jeg bygger.

Jeg tilbyder at skrive tekster, og samarbejder desuden med en dygtig fotograf, hvis du ønsker nye billeder til din hjemmeside.

3

Rettelser

Jeg starter typisk med at designe en forside, som du får til gennemgang. Vi snakker sammen om designet, og jeg retter til.

Når hele siden er færdig, får du den til endnu en gennemgang, og jeg retter en sidste gang.

4

Lancering

Når siden er færdig, bliver din hjemmeside flyttet fra mit testdomæne til dit domæne. Når alt er klar, får du en introduktion til selv at redigere siden.

Din side er nu offentliggjort og klar til at skaffe dig kunder.

Gode grunde til at lade mig lave din nye hjemmeside eller webshop

agsdi-income

Optimeret til salg og henvendelser

En hjemmeside skal gerne tjene sig ind i form af øget omsætning eller øget antal henvendelser. Derfor er det vigtigt at tænke salg ind fra starten, hvilket blandt andet dækker over at bruge de rigtige farver, have knapperne de rigtige steder og have den rigtige opbygning.

agsdi-monitor

Nem selv at redigere

Det skal være nemt for dig selv at varetage den daglige drift af hjemmesiden, og det gælder både rent teknisk samt at udskifte tekst og billeder. Jeg bygger hjemmesider i et brugervenligt system, hvor du skriver direkte inde på siden, som du visuelt ser den.

agsdi-mobile

Responsive webdesign

Din hjemmeside eller webshop skal fungere på tværs af computer, tablet og telefon. Langt de fleste besøgende vil komme fra mobil, og derfor er mit fokus særligt på at bygge mobilvenlige hjemmesider.

agsdi-house

Fuldt ejerskab

Du bliver ikke låst af lange supportaftaler, og du har fuldt ejerskab og administrator-rettigheder over hele siden.

Fremhævede designs

Sanders PC Service

Hulvej Privatskole

Mette Spøer

IN2 Sustainability

Afd. 50 AlmenBo Aarhus

Rust be gone

Det her kan du også få hjælp til

En hjemmeside eller webshop er intet uden gode tekster og billeder. Du kan enten selv vælge at skrive teksterne til din nye hjemmeside, eller du kan lade mig stå for det. Jeg samarbejder desuden også med en dygtig fotograf.

N

Tekstforfatning

Jeg kan både skrive tekster fra bunden eller renskrive dit udkast. Mit fokus i tekstarbejdet er at give de besøgende lyst til at råbe et højt og rungende “ja tak” til dine ydelser eller produkter. Sproget tilpasses din målgruppe og branche.

N

Samarbejde med fotograf

Jeg samarbejder med en dygtig fotograf, som sørger for at din hjemmeside eller webshop står skarpt med de rette billeder.

Testimonials

Det siger andre

Gennem de seneste år som selvstændig har jeg hjulpet en række forskellige virksomheder. Store såvel som små. Læs hvad nogle af dem siger herunder.

“Mette er fantastisk! Jeg føler mig i trygge hænder til at overlade alt det, jeg hverken har kompetencer til eller interesse for, til Mette. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside og en plan for vores fælles retning for min virksomhed. Som nyopstartet virksomhedsejer, betyder det bare alverden for mig at jeg har tillid til de folk, jeg “lukker ind i mit univers”. Mette får min største anbefaling. I skal vælge hende fordi: 1) Hun ved, hvad hun taler om 2) Hun gør en dyd ud af at lære dig og din virksomhed at kende til brug for hendes arbejde 3) No bull shit. Mette fortæller dig ærligt, kærligt og direkte, hvor hun ser forbedringspotentiale. Enhver virksomhedsejers drøm!”

★★★★★

Mette Spøer

Mentalcoach – mettespoer.com

“Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.”

★★★★★

Anja Bilberg Nielsen

Hulvej Privatskole

“Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.”

★★★★★

Mikkel Tanggaard

Another Classic ApS

“Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.”

★★★★★

Mathias Bruhn

Vin For Dig ApS

“100 % anbefaling herfra. Mette giver virkelig god sparring, og er knivskarp og professionel. hun kan både hjælpe med websites, data bagved – og oplæg hvor virksomheden får en meget bedre forståelse for hvorfor marketing er så essentielt for forretningsudvikling.”

★★★★★

Ann Cathrine Lebech Hoe

Bestyrelsesformand og stifter af Protrivsel

“Mette har udarbejdet min nye hjemmeside, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.”

★★★★★

Mette Ørbæk

Psykoterapeut, metteorbaek.dk

“Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.”

★★★★★

Henrik Pultz Jørgensen

Rust Be Gone International ApS

“Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.”

★★★★★

Tobie Drachmann

Psykoterapeut

“Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!”

★★★★★

Dorthe Albinussen

Livsnyderbox

“Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!”

★★★★★

Louise Machholdt

Machholdt Home

“Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.”

★★★★★

Pia Thiesgaard Jensen

Life Academy ApS

“Mette er fantastisk! Jeg føler mig i trygge hænder til at overlade alt det, jeg hverken har kompetencer til eller interesse for, til Mette. I skal vælge hende fordi: 1) Hun ved, hvad hun taler om 2) Hun gør en dyd ud af at lære dig og din virksomhed at kende til brug for hendes arbejde 3) No bull shit. Mette fortæller dig ærligt, kærligt og direkte, hvor hun ser forbedringspotentiale.!”

★★★★★

Mette Spøer

Mentalcoach – mettespoer.com

“Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.”

★★★★★

Anja Bilberg Nielsen

Hulvej Privatskole

“Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.”

★★★★★

Mikkel Tanggaard

Another Classic ApS

“Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.”

★★★★★

Mathias Bruhn

Vin For Dig ApS

“100 % anbefaling herfra. Mette giver virkelig god sparring, og er knivskarp og professionel. hun kan både hjælpe med websites, data bagved – og oplæg hvor virksomheden får en meget bedre forståelse for hvorfor marketing er så essentielt for forretningsudvikling.”

★★★★★

Ann Cathrine Lebech Hoe

Bestyrelsesformand og stifter af Protrivsel

“Mette har udarbejdet min nye hjemmeside, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.”

★★★★★

Mette Ørbæk

Psykoterapeut, metteorbaek.dk

“Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder.”

★★★★★

Henrik Pultz Jørgensen

Rust Be Gone International ApS

“Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.”

★★★★★

Tobie Drachmann

Psykoterapeut

“Siden min opstart af har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt.”

★★★★★

Dorthe Albinussen

Livsnyderbox

“Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!”

★★★★★

Louise Machholdt

Machholdt Home

“Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.”

★★★★★

Pia Thiesgaard Jensen

Life Academy ApS

Vil du have en pris på en ny hjemmeside eller webshop?

Kontakt mig og lad os tage en snak. Du vil få en fast pris, der holder.

Ofte stillede spørgsmål

Generelle

"Hvorfor skal du lave min nye hjemmeside?"

Du ikke blot et nummer i rækken. Jeg går helhjertet ind i din virksomhed, og jeg kan varetage alt fra strategi, web, tekst og annoncering. Du kan altså nøjes med én person, og jeg kommer til at kende din forretning ud og ind.

"Hvad koster en ny hjemmeside?"

Prisen på en hjemmeside afhænger af mange faktorer. Flere af mine kunder skal have flere sprog på hjemmesiden, kontaktformularer, bookingsystemer eller andre tekniske løsninger, der tilpasses det enkelte behov.

Min faste timepris på hjemmesider er kr. 800/timen ex moms, og priserne på de hjemmesider og webshops, jeg indtil videre har lavet spænder fra kr. 12.000-80.000.

"Er der løbende udgifter?"

Hjemmesiden eller webshoppen skal hostes et sted. Det vil sige, at hjemmesiden skal opbevares online, hvilket også er kendt som et webhotel.

Der er løbende udgifter til driften af det webhotel, og det afregnes direkte med din udbyder. Typisk er det fra 500-1000 kroner i året.

Jeg anbefaler, at webhotellet købes hos Simply.com

Jeg hjælper gerne med køb og opsætning.

"Hvordan med domæne?"

Du skal selv eje dit domæne, og har du ikke allerede et, kan du se om det ønskede domæne er ledigt ved at klikke her.

"Kan jeg selv rette ting på hjemmesiden?"

Ja, jeg bruger et brugervenligt system, hvor du kan rette ved at skrive direkte i teksten, eller hvor du kan skifte billede ved blot at klikke på billedet.

 

"Er hjemmesiden responsive?"

Ja, jeg optimerer din hjemmeside eller webshop til computer, tablet og mobil, og sikrer mig den fungerer på alle platforme.

 

"Er der SSL-certifikat med?"

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sit irure mollit ad qui.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Officia anim sit velit eu esse ut sit ex anim qui id.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Deserunt do sint officia.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sit irure mollit ad qui.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ad exercitation consequat id fugiat ut.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Officia anim sit velit eu esse ut sit ex anim qui id.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sit irure mollit ad qui.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ad exercitation consequat id fugiat ut.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Officia anim sit velit eu esse ut sit ex anim qui id.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Dolor ipsum amet est id esse in irure officia voluptate ad.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Deserunt do sint officia.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sit irure mollit ad qui.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ad exercitation consequat id fugiat ut.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Officia anim sit velit eu esse ut sit ex anim qui id.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Mettekorshoj-uden oneline logo

Få hjælp til tekst web og annoncering på sociale medier. Jeg har hjulpet virksomheder siden 2020, og jeg står klar til også at hjælpe dig.

SE-nummer:  41941707
CVR-nummer:  39411768

Kontakt mig

Lauritshøj 54, 8541 Skødstrup

Mettekorshoj-uden oneline logo

Information

Menu

Kontakt mig

hej@mettekorshoj.dk

Lauritshøj 54, 8541 Skødstrup

Mettekorshoj-uden oneline logo

Menu

Kontakt mig

hej@mettekorshoj.dk

Lauritshøj 54, 8541 Skødstrup