Tekstforfatning

Få profesionelle tekster, der får dine potentielle kunder til at råbe et stort og rungende ja tak til dine produkter eller ydelser. 

Tekster til lige præcis dit behov
Tekster der rykker og får folk til at handle

Jeg skriver tekster, folk kan mærke. Tekster, der går ind under huden, og tekster der får os til at sige “ja tak”.

Jeg tror på mantraet om, at folk køber historier – ikke produkter/ydelser. Det er så stor en kliché, at det næsten gør ondt, men al god tekstforfatning handler om dit “why”.

Hvorfor gør du, som du gør. Hvad ændrer det for din potentielle kunde, at de vælger netop dig. Når det billede bliver tegnet for dem, kan din målgruppe slet ikke sige andet end JA TAK.

De her tekster kan jeg hjælpe dig med

Hjemmesidetekster

Repræsenterer teksterne på din hjemmeside ikke (længere) det, du står for? Savner du tekster med kant og personlighed, der får dine besøgende til at tage kontakt til dig?

Jeg tilbyder både at skrive dine hjemmesidetekster fra bunden, eller redigere i dine nuværende tekster. Uanset hvilken løsning du vælger, sørger jeg for, at der er en rød tråd, og at teksterne får dine besøgende til at tage action på din hjemmeside.

Få et tilbud på hjemmesidetekster

Nyhedsbreve

Adskillige undersøgelser har vist, at nyhedsbreve i snit giver pengene 40 gange igen. Det vil sige, at for hver krone, der bliver brugt, får du gennemsnitligt 40 kroner tilbage. Det gør nyhedsbreve til et af de mest effektive medier.

Jeg er specialiseret i at skrive automatiserede nyhedsbreve, som du kan sælge på igen og igen. Jeg skriver eksempelvis velkomstflows, når folk tilmelder sig, samt kampagnemails.

Få et tilbud på automatiserede nyhedsbreve

Blogindlæg

Gode blogindlæg er med til at rangere din side højere på Google, samtidig med at det fastholder dine besøgende og skaffer nye.

Vil du gerne løbende have blogindlæg til din side, eller vil du have en bunke, du kan udgive efter behov? Uanset hvilken løsning du foretrækker, skriver jeg indlæggene, der fanger din målgruppe.

Få et tilbud på blogindlæg

Ghostwriting

Har du en bog eller andet tekstmateriale, du gerne vil have udgivet i dit navn, men har du ikke selv tid eller lyst til at løfte opgaven?

Jeg sætter mig ind i din stil og tone of voice og leverer tekster, som du kan udgive i eget navn. Det er fx særligt brugt i forbindelse med bogudgivelser, hvor jeg kan skrive kapitler eller hele bogen for dig.

Kontakt mig for at få et tilbud på ghostwriting

Artikler

Vil du gerne i en regional eller landsdækkende avis, har du indgået en aftale med et magasin, eller har du selv et medarbejderblad eller lignende, som du ønsker gode artikler til?

Jeg har en baggrund fra Journalisthøjskolen, og jeg har blandt andet sørget for, at kunder er kommet i Jyllands Posten, Randers Amtavis, Horsens Folkeblad og Aarhus Stifttidende.

Få et tilbud på en nyhedsartikel

Pressemeddelelser

Har du en spændende nyhed, du gerne vil have i medierne, eller vil du gerne lancere en professionel pressemeddelelse på din hjemmeside? Så sørger jeg for, at den står skarpt.

Jeg tilbyder pressemeddelelser, der er skrevet efter best practice, så du har de bedste kort på hånden, når du kontakter medierne for at komme i. Jeg hjælper også gerne med mediekontakten.

Få et tilbud på en pressemeddelelse

det siger andre om samarbejdet

Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Tanggaard, ejer Another Classic ApS

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management

Jeg er klar, når du er! Dine tekster er lidt rundt om hjørnet – kontakt mig nu.

Mette Korshoj