nlxy9flayqtx8eqzpkz7y13wtytrix
Vin For Dig ApS

Med et ønske om at stå stærkere online i kampen om kunderne, henvendte Vin For Dig sig for at få hjælp til annoncering af både deres butikker, webshop og restaurant. Gennem datadrevet annoncering på Facebook, Instagram og Google satte vi sammen skub i deres digitale vækst. Sideløbende har jeg oplært en af deres medarbejdere med henblik på, at hun kan varetage annonceringen. Jeg hjælper fortsat løbende med annoncering på alle platforme.

Vin For Dig ApS

Jeg udarbejdede en strategi, der inkorporerede både nuværende kundesegmenter og potentielle nye kunder. Med datadrevne kampagner, retargeting-annoncer og en aktiv indsats for at fastholde interesserede gennem nyhedsbreve, blev digital vækst ikke bare en drøm, men en realitet

De datadrevne kampagner udnyttede den data, jeg kan trække fra Facebook Pixel, som jeg har opsat på deres webshop. Den trækker data om, hvilke produkter den besøgende viser interesse for. Når den besøgende senere besøger fx Facebook, vil vedkommende se en annonce for netop det produkt. For mit vedkommende er det rent teknisk én annonce, jeg opsætter, hvor jeg beder den trække data for at vide, hvilke produkter der skal vises. Simpelt men effektivt.

 

Processen

At udnytte den tilgængelige data var essentielt. Gennem detaljeret analyse blev effektive look-a-likes på Facebook og målrettede Google-annoncer skabt for at tiltrække og fastholde kunder

Missionen

Det var afgørende at forbedre online salget, samtidig med at deres team blev klædt på til selv at tage styring. Med denne kombination blev fundamentet for vedvarende digital vækst etableret

Resultater

Resultaterne talte for sig selv: En ROAS på 10 fra Google Shopping, effektive lokale kampagner og en voksende B2B nyhedsbrevsliste. 

Det siger de om samarbejdet

“Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.”

Mathias Bruhn

Vin For Dig ApS

De vigtigste højdepunkter

Dyk ned i de specifikke tiltag, der gjorde forskellen for Vin For Dig. Her ser du et udpluk af Facebook-annoncer, alle annoncer har også kørt på Instagram, så målgruppen er blevet eksponeret mest muligt. Der vises blot et lille udpluk af annoncer, men nøgleordet for strategien har været flest mulige annoncer, videoer og fornyelse, så målgruppen ikke blev trætte af annoncerne.