Daghøjskolen Randers

For mange kan en ny begyndelse føles udfordrende. Daghøjskolen Randers’ nye hjemmeside blev designet som en digital forlængelse af deres univers, for at gøre potentielle studerende trygge ved skolen, før de træder ind ad døren. Fokus har været på at vise nuværende elever, undervisere, hverdagssituationer og gøre det tydeligt for de kommende studerende, at Daghøjskolen Randers har et trygt og indbydende miljø.

Daghøjskolen Randers

Det første skridt mod en ny start kan være det sværeste. Derfor hjalp jeg Daghøjskolen Randers med at skabe en hjemmeside, der fungerede som en tryg introduktion til skolens liv – fra undervisere til elever og dagligdagen. 

Processen

At skabe en digital platform, hvor kommende studerende kunne mærke skolens atmosfære og kultur, var essentielt. Gennem billeder, vidnesbyrd og detaljerede beskrivelser blev skolens hjerte præsenteret online.

Missionen

Mit mål var at reducere enhver usikkerhed for de nye studerende. Hjemmesiden skulle fungere som en forsmag på det kommende kapitel i deres liv ved Daghøjskolen Randers.

Resultater

Hjemmesiden for Daghøjskolen Randers blev ikke bare en informationskilde, men et online rum, hvor man kan fornemme den varme og støtte, skolen tilbyder.

De vigtigste højdepunkter

Fokus for Daghøjskolen i Randers var at skabe et indbydende univers, der lagde op til, at eleverne skulle kunne kigge ind – hjemme fra sofaen. For øge følelsen af tryghed er der på alle sider citater fra både undervisere og kursister, og alle kontaktinformationer er let tilgængelige og nemme at finde, hvis kursisterne har spørgsmål de ønsker at drøfte.