nlxy9flayqtx8eqzpkz7y13wtytrix
Another Classic ApS

Another Classic sælger brugte designmøbler, og de henvendte sig med et ønske om at stå stærkere på Google Ads. For at nå målgruppen på flest mulige platforme, foreslog jeg, at vi også benyttede os af annoncer på Facebook og Instagram, da vi på den måde kunne nå en bredere målgruppe og fik bedre mulighed for retargeting. Resultatet blev et samarbejde om alle tre medier samt leadgenerering på hjemmesiden med henblik på at få flere tilmeldte til deres nyhedsbrev.

Another Classic ApS

At arbejde med en brand som Another Classic krævede en sofistikeret tilgang. Retargeting blev centrum for vores strategi, idet vi anerkendte, at deres dyrebare møbelklassikere fortjente gentagen opmærksomhed fra potentielle kunder.

Processen

Med et dybdegående kendskab til danske møbelklassikere og møbelentusiaster blev hver annonce skræddersyet for at skabe en forbindelse. Vi skabte annoncer, der ikke kun fremhævede møblernes skønhed, men også deres historie og de værdier, Another Classic repræsenterer.

Missionen

At forvandle en besøgende til en kunde kræver mere end bare eksponering. Med retargeting-strategien blev hver besøgende mødt med skræddersyede annoncer, der genoplivede deres interesse og inspirerede dem til at tage det endelige købsbeslutning.

Resultater

Sammen skabte vi ikke kun en stigning i trafik, men også en betydelig stigning i konverteringer. Den kontinuerlige eksponering af Another Classic’s skatte genopfriskede konstant forbrugernes interesse, hvilket førte til flere velovervejede køb

Det siger de om samarbejdet

“Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.”

Mikkel Tanggaard

Another Classic ApS