IN2 Sustainability ApS

For virksomheder på tærsklen til den grønne omstilling er IN2Sustainability et lysende fyrtårn. Jeg har haft fornøjelsen af at udvikle en digital platform for dem, der matcher deres professionalisme som en B2B-aktør, mens den samtidig dykker ned i hjertet af deres grønne mission.

Designet er en kombination af jordnære farver, der afspejler deres forpligtelse til bæredygtighed, og dybt personlige billeder, der skildrer teamets samarbejde og dynamik. Jens, direktøren, sætter pris på ægthed og stærke relationer, og det har været mit mål at lade hver tekst og hvert designvalg vidne om netop dette. Udover at designe hjemmesiden, har jeg også skrevet alle tekster, samt stået for annoncering på Facebook og LinkedIn.

IN2 Sustainability ApS

I en tid, hvor mange virksomheder står over for udfordringen med at integrere bæredygtighed, skaber IN2Sustainability en bro mellem ambition og handling. Fra inspirationsdage, der vækker nysgerrighed, til sprintmåneder, der transformerer virksomheder indefra, leverer Jens og hans team skræddersyede løsninger. Hjemmesiden er designet til at skabe en forståelse af deres metoder, mens den samtidig giver et indblik i den passion og personlighed, der ligger bag hvert projekt.

Processen

For at formidle IN2Sustainability’s unikke tilgang begyndte jeg med at dykke ned i deres historier, processer og mennesker. Hjemmesidens design blev en balance mellem professionelt B2B-udtryk og en dyb menneskelig tilknytning, forstærket af billeder af Jens og hans team i aktion.

Missionen

IN2Sustainability står som en pioner inden for bæredygtige transformationer. Min opgave var at skabe en digital tilstedeværelse, der ikke kun fremhæver deres ekspertise, men også den sjæl og de relationer, der driver hver beslutning i deres arbejde.

Resultater

Resultatet er en platform, hvor virksomheder kan få indsigt i en verden af bæredygtig transformation ledet af et team, der vægter både resultater og relationer. Med den rette kombination af informative tekster og personlig visuel fortælling inviterer hjemmesiden besøgende til at tage skridtet mod en grønnere fremtid med IN2Sustainability.

De vigtigste højdepunkter

Tag med på en rejse gennem projektets nøgleelementer. Fra valget af naturinspirerede farvetoner til de dybt menneskelige øjeblikke fanget i fotografi, dyk ned i de detaljer, der transformerer IN2Sustainability’s online tilstedeværelse fra en simpel præsentation til en indbydende fortælling.