Sociale medier

Med over 8 års erfaring med annoncering på sociale medier og erfaring fra over hundrede danske brands, er jeg klar til at løfte din forretning på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Løft din omsætning med
Annoncering på Facebook, Instagram eller LinkedIn

Pengene 6, 12, 19, ja, helt op til 28 gange igen. Det er nogle af de resultater, jeg har været med til at skabe for andre virksomhedsejere gennem annoncering på sociale medier.

Det høje afkast skyldes i særlig grad, at de sociale medier har vundet danskernes hjerte, og rigtig mange af os kan slet ikke lade være med at tjekke medierne dagligt.

Du er måske landet her, fordi du ikke oplever de forventede resultater med din annoncering? Det kan også være, at du ikke har tid eller viden til at komme i gang?

Ved hjælp af den rigtige opsætning og skarpe annonceringstekster kan hjælpe dig med at løfte omsætningen – og jeg står både klar til at lære dig selv at annoncere, og jeg tager mig også gerne af al din markedsføring, så du kan bruge din tid på noget andet.

%

af danske mænd bruger Facebook hver dag

%

mellem 16-89 år er dagligt på Instagram

%

af danske kvinder bruger Facebook hver dag

%

af danske kvinder bruger Instagram hver dag

Det her hjælper jeg fx med

Tracking

Opsætning af tracking, så du kan få omfattende indblik i din målgruppe og effekten af annoncerne.

U

Målgrupper

Datadrevne målgrupper du kan bruge igen og igen, så du rammer de rigtige personer hver gang.

l

Annoncer

Det er selve annoncen, der får din målgruppe til at reagere. Jeg sørger for, annoncerne sælger.

Strategi

Få en køreklar plan for, hvordan du får succes på de sociale medier. Strategien er nem at implementere, og den er unikt tilpasset dig.

Undervisning

Bliv klædt på til selv at overtage din markedsføring gennem trin-for-trin undervisning, hvor jeg oplærer dig i et roligt tempo og forståeligt sprog.

Alt-i-en hjælp

Lad mig overtage din annoncering, så du kan fokusere på det, du er bedst til. Du vil få rapporter og opkald, så du kan følge med.

Det kan annoncering gøre for dig
Fasthold dine kunder og besøgende

Oplever du, at du lige nu kaster dine markedsføringskroner ned i et sort hul – eller frygter du det sker, hvis du går i gang med markedsføringen?

Når markedsføringen ikke giver afkast, er det mest nærliggende at tænke, at budskaberne ikke fanger din målgruppe. Det kan sagtens være sagen, men i de fleste tilfælde oplever jeg, at problemet i stedet er, at der ikke tænkes på fastholdelse.

Undersøgelser har vist, at vi skal ” prikkes” på skulderen over 8 gange, før vi foretager et køb. 8 gange skal vi altså støde på en virksomhed, før vi er klar til at beslutte os.

Typisk bruges der hundredevis – hvis ikke tusindvis – af kroner på at tiltrække nye kunder, men der bliver ikke tænkt på, hvordan du fastholder de besøgende, som annonceringen tiltrækker. Hvis du konstant viser dig til nye personer, men ikke tænker på at fastholde de interesserede, så forsvinder pengene ud i ingenting.

Når jeg opsætter annoncer, er mit helt store fokus, hvordan der kan opbygges budskabstragte, der fører dine besøgende fra overvejelse til køb.

datadrevne målgrupper
Find de kunder der ligner dine nuværende

Når først folk begynder at besøge dig og blive til kunder, ved du at markedsføringen virker. Herefter handler det om, at de rigtige personer skal se annonceringen.

Mange erhvervsdrivende sidder med en god fornemmelse af, hvem deres målgruppe er, og hvordan man fanger dem. Jeg plejer dog at sige, at det handler om at smide “tror” i skraldespanden, og i stedet kigge på, hvad dataen siger.

Der findes en række metoder til at finde de personer, der med størst sandsynlighed vil købe af dig. Én af de metoder er look-a-like målgrupper, hvor jeg fx kan finde den ene procent af Danmarks befolkning, der i højest mulig grad har de samme karakteristika som dine besøgende eller kunder.

Ved at ramme de personer, der i høj grad har samme demografiske karakteristika som de personer, der allerede nu reagerer på dine annoncer, undgår du at bruge penge på at forsøge at ramme de rigtige.

det siger andre om samarbejdet

Mette er fantastisk! Jeg føler mig i trygge hænder til at overlade alt det, jeg hverken har kompetencer til eller interesse for, til Mette. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside og en plan for vores fælles retning for min virksomhed. Som nyopstartet virksomhedsejer, betyder det bare alverden for mig at jeg har tillid til de folk, jeg "lukker ind i mit univers". Mette får min største anbefaling. I skal vælge hende fordi: 1) Hun ved, hvad hun taler om 2) Hun gør en dyd ud af at lære dig og din virksomhed at kende til brug for hendes arbejde 3) No bull shit. Mette fortæller dig ærligt, kærligt og direkte, hvor hun ser forbedringspotentiale. Enhver virksomhedsejers drøm!

Mette Spøer, mentalcoach - mettespoer.com

100 % anbefaling herfra. Mette giver virkelig god sparring, og er knivskarp og professionel. hun kan både hjælpe med websites, data bagved - og oplæg hvor virksomheden får en meget bedre forståelse for hvorfor marketing er så essentielt for forretningsudvikling.

Ann Cathrine Lebech Hoe, bestyrelsesmedlem og stifter af Protrivsel

Mette har udarbejdet min nye hjemmeside metteorbaek.dk, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.

Mette Ørbæk, ejer Dance Movement & Metteorbaek.dk

Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Tanggaard, ejer Another Classic ApS

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management

få 30 minutters gratis sparring