Få en ny hjemmeside eller webshop

En hjemmeside eller webshop skal fungere på tværs af computer, tablet og telefon, og så skal der tænkes salg ind fra starten. Der er nemlig ét mål: Du skal have kunder, og din investering skal tjene sig hjem. Det sørger jeg for.

Fast pris

Ingen uforudsete udgifter eller skjulte gebyrer. Du får fuldt ejerskab.

Nem selv at redigere

Ønsker du at redigere noget, kan du nemt gøre det, uden at skulle betale for rettelser.

Ingen sælgere

Jeg varetager hele processen, og har fokus på den bedste løsning for dig.

Skræddersyet proces

Trygt og fleksibelt

Når du henvender dig, er det første der sker, at vi tager en snak. Her tilrettelægger vi processen, så det giver mening for dig.

Nogle ønsker at være meget inde over design og opsætning, mens andre ønsker at bruge deres tid på det, de er bedst til.

Uanset hvilken løsning du ønsker, kan du være sikker på, at jeg arbejder dedikeret for at lave en løsning, du er tilfreds med, og som skaffer dig kunder.

N

Fuldt ejerskab

N

Nem selv at redigere

N

Fast pris der holder

N

Mobil- og tabletvenlig

N

Optimeret til salg

N

Proces skræddersyet dig

Mette Korshoj
Processen

Sådan arbejder jeg

01.

K

Indledende snak

Du beskriver dine ønsker, behov og krav for dit nye webdesign. Jeg kommer også med input, så du får den bedst mulige løsning.

Allerede her aftaler vi en fast pris og deadline, der holder. 

02.

K

Design

Jeg designer siden på et testdomæne, så en eventuel nuværende side kan være live, mens jeg bygger.

Jeg tilbyder at skrive tekster, og samarbejder desuden med en fotograf.

03.

K

Rettelser

Jeg starter typisk med at designe en forside, som du får til gennemgang. Vi snakker sammen om designet, og jeg retter til.

Når hele siden er færdig, får du den til endnu en gennemgang, og jeg retter en sidste gang.

04.

K

Lancering

 Når siden er færdig, bliver din hjemmeside flyttet fra mit testdomæne til dit domæne. Når alt er klar, får du en introduktion til selv at redigere siden.

Din side er nu offentliggjort og klar til at skaffe dig kunder.

Udvalgte cases

Herunder ser du et udpluk af de hjemmesider og webshops, jeg har udarbejdet.
Klik på billedet for at besøge siden.

Sanders PC Service

Hulvej Privatskole

Mette Spøer

IN2 Sustainability

Afd. 50 AlmenBo Aarhus

Rust be gone

Udtalelser

Det siger andre

Mette er fantastisk! Jeg føler mig i trygge hænder til at overlade alt det, jeg hverken har kompetencer til eller interesse for, til Mette. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside og en plan for vores fælles retning for min virksomhed. Som nyopstartet virksomhedsejer, betyder det bare alverden for mig at jeg har tillid til de folk, jeg “lukker ind i mit univers”. Mette får min største anbefaling. I skal vælge hende fordi: 1) Hun ved, hvad hun taler om 2) Hun gør en dyd ud af at lære dig og din virksomhed at kende til brug for hendes arbejde 3) No bull shit. Mette fortæller dig ærligt, kærligt og direkte, hvor hun ser forbedringspotentiale. Enhver virksomhedsejers drøm!

Mette Spøer, mentalcoach – mettespoer.com

100 % anbefaling herfra. Mette giver virkelig god sparring, og er knivskarp og professionel. hun kan både hjælpe med websites, data bagved – og oplæg hvor virksomheden får en meget bedre forståelse for hvorfor marketing er så essentielt for forretningsudvikling.

Ann Cathrine Lebech Hoe, bestyrelsesmedlem og stifter af Protrivsel

Mette har udarbejdet min nye hjemmeside metteorbaek.dk, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.

Mette Ørbæk, ejer Dance Movement & Metteorbaek.dk

Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Tanggaard, ejer Another Classic ApS

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

 Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management

 

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se en række af de spørgsmål, jeg oftest modtager om webdesign. Har du et spørgsmål, der ikke er besvaret, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Mail: hej@mettekorshoj.dk
Tlf. 29805492

Hvorfor vælge dig?

Du ikke blot et nummer i rækken. Jeg går helhjertet ind i din virksomhed, og jeg kan varetage alt fra strategi, web, tekst og annoncering. Du kan altså nøjes med én person, og jeg kommer til at kende din forretning ud og ind.

Kan jeg selv rette?

Ja, jeg bruger et brugervenligt system, hvor du kan rette ved at skrive direkte i teksten, eller hvor du kan skifte billede ved blot at klikke på billedet.

Hvad med opdateringer?

Jeg tilbyder at stå for at opdatere din hjemmeside, når den er lanceret.

Hvad med tekster?

Jeg er uddannet fra Journalisthøjskolen, og har skrevet for +100 virksomheder. Derfor kan du trygt overlade teksterne til mig, hvis du ikke selv ønsker at skrive dem. 

Hvad med annoncering?

Jeg har stor erfaring med annoncering, og jeg tilbyder derfor også at stå for den del, når din side er lanceret.

Er siden responsive?

Ja, jeg optimerer din hjemmeside eller webshop til computer, tablet og mobil, og sikrer mig den fungerer på alle platforme.