Webdesign

Din hjemmeside er ikke bare dit visitkort. Det er dine potentielle kunders første interaktion med dig, og derfor skal den både være tro mod dig og din virksomhed. Jeg udarbejder hjemmesider i det brugervenlige WordPress, så du nemt selv kan redigere efterfølgende.

Skræddersyet til dig:

Få en hjemmeside der skaffer dig kunder

Du kender det selv: Du er på jagt efter en ny håndværker, nye sko (ja, indsæt selv…), og det første du gør er, at du griber telefonen og begynder at søge på Google.

Utallige søgeresultater kommer frem, men du vælger fra en af de første sider, hvorefter du på få sekunder beslutter dig for, om det virker troværdigt og godt.

Med andre ord skal du som erhvervsdrivende både sikre dig, at du har en professionel hjemmeside, der gør, at du bliver fundet. Desuden skal den også være professionel, så dine besøgende ikke vælger dig fra. Jeg hjælper dig netop med at få en hjemmeside, der giver dig et forspring i forhold til dine konkurrenter.

Du er 4 trin fra en ny hjemmeside

Sådan her er processen

Dine behov og krav

Første skridt er, at vi afdækker, hvilke behov og krav, du har til en ny hjemmeside. Her snakker vi sammen, og jeg kommer også med mine input til design.

Allerede her aftaler vi en fast pris og deadline, der holder.

Jeg designer hjemmesiden

Baseret på vores dialog designer jeg din hjemmeside. Du skal selv komme med tekst og billeder, medmindre andet er aftalt. Jeg kan finde standard-billeder.

Hjemmesiden designes på et testdomæne.

 

Tid til rettelser

Når designet er færdigt, får du tid til at gennemgå det og komme med eventuelle rettelser. Det er også her, jeg kan indsætte de billeder, du ønsker.

Der er inkluderet 1 runde af rettelser i prisen.

Offentliggørelse

Når hjemmesiden er færdig, og du har godkendt designet, bliver din hjemmeside flyttet fra mit testdomæne til dit eget domæne – det sørger jeg for.

Herefter er din side nu offentliggjort.

Brugervenlig og lavet i wordpress

en hjemmeside du selv kan opdatere og vedligeholde

Alle hjemmesider hos mig designes i det brugervenlige CMS-system WordPress, der gør det nemt selv at opdatere og vedligeholde den, når hjemmesiden er færdig.

Jeg vil naturligvis også meget gerne hjælpe dig, men jeg ved også godt, at det kan være rart, at man selv lige kan fikse de småting, såsom billeder og tekst, der med tiden trænger til fornyelse. Det er ingen sag at gøre i WordPress.

Køber du en hjemmeside hos mig, får du desuden en gratis gennemgang af, hvordan systemet virker, så du altid selv kan rette din hjemmeside.

Med i prisen følger også en såkaldt “front-end” bygger. Og hvad er det så, tænker du måske? Jo, det dækker i bund og grund bare over, at du sidder og ændrer hjemmesiden, mens du fysisk ser, hvad der sker. Det gør det kun endnu nemmere at lave de rettelser, du har behov for.

Responsive og mobile first

En mobilvenlig hjemmeside 

Størstedelen af din trafik vil komme fra mobiltelefoner, sådan er det for næsten alle. Derfor sørger jeg naturligvis for, at din hjemmeside er mobilvenlig. Det er det, du måske kender som “responsive”.

Desuden har Googles søgemaskine en række krav i forhold til fx hastighed og design for, at hjemmesiden kan rangere godt på søgemaskinen. Der er enorm høj konkurrence, men et vigtigt parameter er, at hjemmesiden er bygget til at fungere 100 procent optimalt på mobiltelefoner. Ved at købe en professionel hjemmeside hos mig, behøver du ikke bekymre dig om mobilvenlighed, for det sørger jeg nemlig for.

En mobilvenlig hjemmeside alene får dig ikke til at ligge nummer 1, men det er afgørende for, at du overhovedet kan få en god placering. Desuden bruger jeg også et system, så du nemt selv efterfølgende kan lave rettelser, uden at du risikerer at miste mobilvenligheden.

ofte stillede spørgsmål

Hvad er et webhotel, og hvorfor skal jeg have et?

Et webhotel er der, hvor din hjemmeside er placeret online. For at potentielle kunder kan besøge den, skal den være online, og det er netop, hvad webhotellet sørger for. Tænk på en computer: Du ser kun skærmen, tastatur osv., men for at den fungerer, er der en helt masse indmad såsom harddisk, og det er netop alt det bag facaden, som webhotellet står for. Uden et vil din hjemmeside ikke være online.

Hvad med sikkerheden, og hvad er et SSL-certifikat?

Et SSL-certifikat er det, der sikrer dig, at alt hvad der foregår på din hjemmeside er krypteret. Det er den lille hængelås, der altid skal være der, og det, der gør, at din hjemmeside starter med httpS.

Ved at have et SSL-certifikat mindsker du markant risikoen for, at du selv eller dine besøgende får stjålet data. Samtidig belønner Googles søgemaskine dig også, så du får en bedre placering. 

På samtlige hjemmesider jeg opsætter, sørger jeg for at opsætte dit SSL-certifikat, og jeg sørger ligeledes for at opsætte en række sikkerhedsforanstaltninger såsom Firewall, beskyttelse mod hacking og lignende, så du undgår at miste værdifuld data.

SSL-certifikat følger gratis med, hvis du køber et webhotel hos blandt andet Simply. At du har et certifikat er afgørende for, at jeg kan sætte det op.

 

Hvordan køber jeg domæne, webhotel og SSL-certifikat?

Min anbefaling er, at du går ind på simply.com eller one.com, der er de to største spillere på det danske marked. Her kan du købe en samlet løsning, hvor du får domæne, webhotel (der hvor hjemmesiden skal ligge) og SSL-certifikat til én fast månedlig pris. Jeg anbefaler dem, da du får alt, hvad du har brug for til en meget lav pris.

Hvad er IKKE med i prisen?

Webhotel/hosting, SSL-certifikat og domæne er ikke inkluderet i prisen. Her anbefaler jeg Simply.com, der koster fra 18,68 kroner i måneden.

Jeg opsætter dog både dit webhotel, SSL-certifikat og domæne, men du skal selv købe det, så du selv ejer det.

Desuden er fragtløsning og betalingsløsning ikke inkluderet i prisen ved webshops.

Jeg anbefaler, at du vælger Shipmondo som fragtløsning (gratis – betal pr. forsendelse) og Pensopay som betalingsløsning (fra 0,- i måneden). 

 Jeg opsætter ligeledes både fragt- og betalingsløsning på din webshop, du skal blot selv indgå aftalerne, da det er lovpligtigt, det er i ejerens navn.

Tekster og billeder er heller ikke inkluderet i prisen, medmindre andet er aftalt. Jeg hjælper dog meget gerne, og det er derfor muligt at tilkøbe.

Er der binding eller andre faste og skjulte udgifter?

Nej, når du køber en hjemmeside hos mig, er der tale om en engangsudgift. 

Der er altså ingen binding, og der er ingen skjulte udgifter. Når vi har indgået en aftale, får du det hele nedskrevet, så du på den måde også juridisk er sikret mod løbende og skjulte udgifter.

 

Hvordan foregår betalingen?

Medmindre andet aftales betalt 100 % af beløbet forud. Ved større hjemmesideprojekter opkræver jeg normalvis 50 % i forudbetaling, og derefter afregnes der månedsvis for det faktisk antal forbrugte timer i den foregående periode.

Alle opgivne priser er eksklusiv moms.

Kan jeg løbende få hjælp af dig?

Naturligvis. Jeg står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til enten hjemmeside, markedsføring eller tekstforfatning. Jeg tilbyder en fast, lav timepris. Du kan altid få en pris enten her på hjemmesiden eller ved at kontakte mig på hej@mettekorshoj.dk eller tlf. 2980 5492.

det siger andre om samarbejdet

Mette har udarbejdet min nye hjemmeside metteorbaek.dk, og jeg må sige, jeg kan virkelig se mig selv i den. Mette har formået at lytte ind til mine behov og hvem jeg er med min virksomhed. Udover er Mette eminent til alt det bagved, og hun er lynhurtig til at svare og nem at få kontakt med. Skal du have lavet en ny hjemmeside, så tage endelig fat i hende.

Mette Ørbæk, ejer Dance Movement & Metteorbaek.dk

Vi har gennem længere tid samarbejdet med Mette. Der er intet at sætte en finger på. Hun er top professionel og meget dygtig. Hun er nem at komme i kontakt med, og der bliver straks taget action ved behov. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet, og giver Mette vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Tanggaard, ejer Another Classic ApS

Vi har gennem flere år samarbejdet med Mette med stor tilfredshed. Der er øje for detaljer, samt den enkeltes virksomheds behov. Hun drager på sin store erfaring og hjælper os dermed til at opnå endnu større resultater. Vi er for nyligt påbegyndt et oplæringsforløb til en medarbejder, der sidder hos os – og her var valget nemt. Mette er gledet ind i rollen som underviser med bravour og vi er godt på vej til at vækste os til fuldtidsstilling indenfor markedsføring grundet den vækst som Mette har haft en stor rolle i at præstere de seneste år.

Mathias Bruhn, indehaver Vin For Dig

Tak for et meget konstruktivt samarbejde. Ved dig er en skovl en skov og en spade en spade, du siger tingene som de er, det er super dejligt at arbejde med. Arbejdet du har lavet er fantastisk, alle spørgsmål jeg har haft fra starten, og det har ikke været få, er blevet besvaret til fuld tilfredshed. Dine ideer og råd viser ganske klart den erfaring du har bragt med ind i samarbejdet, det er super rart, at have en så kompetent partner på sidelinjen, så føler man virkeligt man er i trygge hænder. Tekstarbejdet og det grafiske arbejde er virkeligt blevet godt, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Henrik Pultz Jørgensen, CEO og ejer RUST-BE-GONE International

Vi har fra start været helt sikre på, at Mette var yderst kompetent i forhold til digital markedsføring, planlægning og eksekvering. Allerede efter kort tid, kunne vi se resultater. Mette er professionel, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun er god til både eksekvering og den analytiske del samt at videreformidle data og resultater. Vi er glade for samarbejdet og glæder os over, at vi fandt hende.

Anja Bilberg L. Nielsen, kommunikationsmedarbejder og IT-ansvarlig Hulvej Privatskole

Mette er mega dygtig til det hun gør, og formidler markedsføring professionelt, nærværende og så alle kan forstå det. Står du og mangler hjælp, vejledning og lyst til at rykke din forretning, så tøv ikke med at kontakte hende. Jeg blev mødt i øjenhøjde, og Mette formåede at sætte ord og struktur på mine mange tanker og idéer. Varmeste anbefaling herfra.

Tobie Drachmann, psykoterapeut Tobiedrachmann.dk

Siden min opstart af Livsnyderbox.dk har jeg gjort brug af Mettes ekspertise, sparring og hjælp. Og jeg elsker dét samarbejde, og værdsætter den tryghed, det giver mig. Mette er nemlig altid totalt fokuseret på den specifikke opgave, og samtidig ser hun også tingene i et fugleperspektiv. Hun er patentlig og grundig i sit arbejde og jeg er vild med, at hun er 100% ærlig og ligefrem. Jeg ved, at hun altid melder rent ud, og det føles godt. Jeg vil anbefale enhver, at benytte Mettes engagement og all-round viden. Jeg er topfan!

Dorthe Albinussen, stifter Livsnyderbox.dk

Tusind tak til Mette!! Hun kom mig til undsætning da alt virkende uoverskueligt! Hun kan alt inden for markedsføring på sociale medier og er en haj til hjælp med hjemmesider! Hun får min varmeste anbefaling herfra!

Louise Machholdt, ejer Machholdt Home

Mette er først og fremmest en imponerende dygtig markedsfører og kommunikatør både skriftligt, teknisk og analytisk. Men foruden at besidde et yderst sjældent, vidtrækkende fagligt kompetencesæt er hun - endnu vigtigere – både nysgerrig, videnssulten, ihærdig og en helt fantastisk og motiverende underviser.

Louise Bendixen, juniorkonsulent

Mette leverer skarpe budskaber, og har en naturlig forståelse for at jonglere med ord. Hendes løsninger er altid perfekt eksekvereret og med fuld fokus på målgruppen. Med Mette er vores kommunikation kommet op på et helt nyt niveau.

Pia Thiesgaard Jensen, Head of Marketing Life Academy

Mette har en enorm forståelse for et væld af forskellige områder inden for digital markedsføring. Helt generelt er der ikke en finger at sætte på hendes engagement og dedikation til faget. Jeg sætter stor pris på al den viden, som jeg har fået.

Helena Krogh Jensen, digital marketingspecialist

Mette løste vores opgave hurtigt og forstod hvad vi ønskede: effektiv og utrolig hurtig repons tid

Lone Bechmann Klemar, Manager hos Empress Music Management